Corduroy Button Up Kjolkläder

Corduroy Button Up Kjolkläder

Om jag var tvungen att välja några av de mest vintergröna kjolarna skulle mina val vara läder kjol och jeans kjol. Jag tror inte att de kommer se gammaldags ut om femtio år. Det finns faktiskt ett slags rock som jag kan föra närmare och närmare den vintergröna gruppen när den nuvarande trenden fortsätter. Det är sladdknappen. Denna speciella rock dyker upp allt oftare i tidningar och på TV. För att lära dig mer om det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna i kjoldräkt med kordfläkt och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Grå t-shirt med mörkblå corduroy kjol


källa

För att starta listan visar jag dig en mycket enkel outfit. Kombinera bara en mörkblå corduroy kjol med en grå t-shirt. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att ge extra stil till kläderna. Du kan se från denna outfit hur kraftfull och mångsidig en corduroy kjol är. I grund och botten förvandlas det till en ointressant t-shirtdräkt till en mycket snygg och unik outfit.

Svart tröja med passform i halsen och snörning

svart mock neck figur-kramande tröja kordtröja kjol
källa

För de av er som är i bra form är denna figurkramningsdräkt något för dig. Team en svart slim fit mock neck tröja med en brun corduroy kjol med en A-linje. För skorna skulle antingen svarta klackar eller svarta mockasko stövlar passa bra med resten av kläderna.

Brun knappkabel med vit topp

brun knapp ovanför corduroy kjol vit topp
källa

En sladdkjol är mycket mångsidig och kan bäras i många olika stilar. Till exempel, här är en boho-stil outfit som du enkelt kan ta av. Bär en vit ärmlös vit topp med en boho-stil uttalandekedja för toppen. Koppla ihop dem med en brun kordfluga kjol och svarta remmar sandaler.

Grön knapp-up kjol med vit väst

grön knapp ovanför kjol vit väst ovan
källa

Här är en enkel och figur-kramande outfit som ser snygg och subtil sexig ut. Använd en vit västtopp med smal passform och en grön kjol med sladdknapp. Bär dem med kamel sandaler för en feminin twist.

Sladd kjol med chambray skjorta och rutig halsduk

Cordrock Chambray Rock Plaid Scarf
källa

Du kan definitivt ha en corduroy kjol på kontoret. Kombinera den med en chambrayskjorta och en grå rutig halsduk för en smart affärsavslappnad outfit för att knäppa upp den gröna korduroyskaterkjolen. Använd svarta läderstövlar med dina skor för extra stil.

Använd den med ärmlösa svarta tröjor och fotkängor

ärmlösa svarta tröja ankelstövlar
källa

Här är en minimalistisk och underbar outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner, särskilt på sommaren och våren. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en svart ärmlös bodycon-tröja med en minikjol med kolkordknapp. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för en snygg touch. För fler outfitidéer för liknande skor, se vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Brun corduroy knapp upp skater kjol med vit ärmlös topp

brun corduroy skater kjol med knappstängning, vit ärmlös topp
källa

Låt dig inte luras av att en kordfluga kjol kan se mogen ut. Du kan faktiskt bygga en energisk och ungdomlig outfit runt den. Till exempel kan du bära en vit ärmlös topp med en brun corduroy skater kjol och svarta fotkängor. Resultatet är ett vackert och tillgängligt utseende.

Marinblå minikjol med vit t-shirt

Vit mini-kjol i marinblå
källa

För att visa hur bra en corduroy-kjol ser ut på egen hand, låt oss se hur outfit ser ut när kjolen sätts ihop med en vanlig vit t-shirt. På bilden ser denna uppenbarligen för enkla klädsel fortfarande fantastisk ut. Naturligtvis går svarta strumpor och svarta oxfordskor långt i att krydda kläderna.

Brun sladd kjol med svart skinnjacka

brun corduroy svart läderjacka
källa

Vilken jacka ska jag ha med en corduroy kjol? Mitt svar på den frågan är definitivt den svarta skinnjackan, som jag anser vara den mest mångsidiga jackan. Till exempel kan du bära en svart tröja med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med en brun minikjol i corduroy med knappar och svarta läderstövlar för ett mörkt och märkbart utseende.

Burgundy kjol med knappar upp och svart ärmlös topp

vinröd knapp hög kjol svart ärmlös topp
källa

Skorna du bär kan göra stor skillnad. Du kan till exempel ha på dig en svart ärmlös bodycon-topp med en burgundy-knappad kjol. Det skulle ha varit en vacker outfit. När du parar ihop dem med svarta gladiatorsandaler tas klädseln till en helt ny nivå.

Använd den med en svartvit blus med prickade klockärmar

svart och vit prickad klockärmblus
källa

För att se bedårande och tillmötesgående kan du välja något sött och damliknande som du kan para i kordfläskkjolen. Du kan till exempel kombinera den här bruna skaterkjolen med knappar med en svartvit blus med prickade klockärmar. Använd ett par svarta mockaskor för att ge skorna en särskilt feminin känsla.

Ljusbrun corduroy kjol med randig halter topp

ljusbrun randig kjol randig grimma topp
källa

För att se mer glad ut, kan du välja en ljus kordborukjol som den här gulaktiga eller ljusbruna kordfläskkjolen. Koppla ihop den med en ärmlös topp med en svart och vit randig halterhals för att se ungdomlig och reserverad sexig ut. För skorna, håll temat lätt och snyggt genom att bära ett par svarta balettlägenheter.

Svartvit randig långärmad T-shirt med skridsko

svart och vit randig t-shirt skater kjol med långa ärmar
källa

Som med föregående outfit är detta också en svartvit randig topp. Men den här gången är det en långärmad t-shirt. Koppla ihop den med en grön skaterkjol av corduroy och svarta mockakängor i mocka för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Använd den med en vit stickad tröja och båthalsstövlar

vita stickade tröja stövlar med båthalsring
källa

Låt oss fortsätta titta på effekterna av olika typer av skor. För den här outfit kombineras den vita stickade tröjan med en båthalsring med en brun minikordkjol. Skorna som väljs är de svarta mockaskängorna över knäna och resultatet är fantastiskt.

Grön corduroy knapp-up kjol med en vit blus med vida ärmar

grön sladd knapp kjol vit vidärmad blus
källa

För en luftig look som är perfekt att bära på våren och hösten, särskilt utomhusmiljön, kan du bära en vit blus med vida ärmar och en grön minikjol i corduroy. Kombinera dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att komplettera utseendet med elegans.

Hoppas att du gillar idéerna om corduroy-outfit som visas ovan. Jag tror att alla ovanstående kläder är väldigt lätta att ta av. Så prova dem bara och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*