Coolaste Ikea Outdoor Hacks

Sommaren är i full gång och det är hög tid att försköna ditt rum med coola tillbehör eller ett nytt möbel som stenar. I det här fallet är IKEA din bästa vän: det finns många saker som du enkelt kan fräscha upp och göra ditt utrymme mycket bättre och bekvämare. Idag delar vi några häftiga idéer för att testa dem. Dessa hackar är perfekta för alla utomhusutrymmen, från den lilla balkongen till den stora uteplatsen. Låt dig inspireras!

möbel

Ikea möbler stimulerar din fantasi och du börjar skapa som aldrig förr! Den mest populära idén är en utomhusbar eller isbox för kylning av drycker. Du kan ta valfri IKEA-vagn för att göra den till en snygg bar i de färger och utseende du föredrar. När det gäller isbröstet, få en byrå – det är en idealisk bit att byta om. Om du behöver en liten bit, ta ett växtställ och lägg till en bricka, det gör för en mycket enkel bar. Sittplatser är nummer två som alla bryr sig om, och här skulle alla bänkar göra – måla och stencilera hur du vill. Om du känner dig kreativ, ta en IKEA dagbädd och gör den till en bekväm utesoffa – vad kan vara bättre än det? Den sista punkten är bord: ta ett litet picknickbord med en pall eller ett stort lågt bord bestående av bänkar eller vanliga bord. Det finns massor av hack som du kan prova.

Andra saker

När det gäller andra coola IKEA-utomhushackar skulle jag först ringa planteringsmaskiner. Krukväxter och blommor är avsedda att liva upp alla utomhusutrymmen, och du kan göra snygga planteringar från olika skålar efter eget val och till och med skapa galna utseende. Med IKEA-golvbrädor på väggen kan du skapa en cool planteringshållare som är perfekt för små rum och balkonger. Bli inspirerad och hacka din IKEA-bit i stil!

25 coolaste IKEA utomhushacks du behöver prova - DigsDi
25 coolaste IKEA utomhushacks du behöver prova (DigsDigs) (med.
25 coolaste IKEA-utomhushacks du behöver prova - DigsDi
25 coolaste IKEA utomhushacks du behöver prova (DigsDigs) |  Diy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*