Coola vardagsrum med tegelväggar

Coola vardagsrum med tegelväggar

Ett vardagsrum är ofta det mysigaste rummet i huset att umgås med familj och vänner, och varje designer eller ägare försöker göra det så välkomnande som möjligt. En öppen spis, några växter och päls skulle göra ditt vardagsrum mysigt och naturligtvis en sten eller tegelvägg! Ja, det är svårt att tro, men grov tegel gör alla rum mysiga och glada, trots den stil du väljer. I själva verket är en vägg lätt att anpassa efter din interiör och färger – välj bara den storlek och färger du behöver – vit för shabby chic eller strikt mörkgrå för ett industriellt utrymme. Mycket ofta är en öppen spis gjord av tegel, och väggen bakom den fortsätter inredningen. Ta en titt på bostadsutrymmena nedan och välj de idéer du vill använda för din heminredning!

Neutrala tegelväggar

Om du föredrar neutrala färger kan du välja en vit, vitkalkad eller bara neutral tegelvägg i nyanser av grått eller sand. Vita tegelstenar går lätt med många dekorationsstilar: Boho, Scandinavian, Modern, Modern, Contemporary, Glamour och andra. Du kan designa alla väggar på detta sätt eller välja en enda accentvägg gjord av neutrala tegelstenar. Om du inte kan skapa en riktig exponerad tegelvägg, gå till konstgjorda tegelpaneler. Du kan fylla det neutrala utrymmet med färgglada möbler, ljusa textilier, tillbehör och konstverk eller hålla utrymmet neutralt med vita möbler, konstverk och tillbehör.

Röda tegelväggar

Röd tegel är en klassiker som passar med många dekorationsstilar: industriell, boho, modern mitten av århundradet, samtida och andra. Röda tegelstenar kan vara lite för lätta för att täcka alla väggar, så det är vanligtvis en enda vägg eller två väggar. Röd tegel ser djärvare och mer strukturerad ut, lägger till smärtsamhet och intresse för rummet, men oroa dig inte – om du bestämmer dig för att röd tegel är för lätt kan du alltid vitkalka den för att få ett dämpat utseende, eller mjuka upp den röda tegelstenen med vit eller neutral mortel. Om du vill vitkala röda tegelstenar kan du till och med använda alla tegelklädda väggar. Kolla in exemplen för att integrera tegelstenar i din vardagsrumsdekor och få lite inspiration!

59 svala vardagsrum med Brick Wal
77 coola vardagsrum med tegelväggar - DigsDi
77 coola vardagsrum med tegelväggar - DigsDi
Den coolaste vardagsrumsdekorationen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*