Coola utomhusgrillområden

Det är så varmt och härligt ute att jag inte kunde tänka mig en bättre helg än att ta med några vänner på en grill. Om du gillar att laga kött, fisk och grönsaker till dina vänner och familj behöver du ett bra utekök, och kanske särskilt – en utomhusgrillplats. Idén är mycket enkel: sätt bara en grill, några grillbord och en matplats där du vill. Det är bättre att placera matsalen under ett tak för att undvika överdrivet solljus eller tvärtom regn. Inredningen är upp till dig, men välj mellan hållbara och väderbeständiga material som sten, stål, kakel och så vidare. Låt följande idéer inspirera dig!

Utomhusgrillområden

En utomhusgrillplats är ett utekök eller en miniversion: den innehåller en grill, eventuellt en pizzaugn, ett handfat, lite förvaringsutrymme och bänkskivor. Utrymmets stil och utseende är upp till dig: sten, tegel och trä är perfekta för rustika och traditionella utekök. Slätt trä, metall och plywood och betong är perfekta för ett modernt och minimalistiskt kök. Om du bara överväger hållbara material, välj metall, betong, sten och tegel och hoppa över eller åtminstone försegla trä för att klara svåra väderförhållanden. Att täcka din utomhusgrill med ett tak är en bra idé att göra matlagningen bekvämare.

Uteserveringar

Matsalen kan placeras genom grillzonen eller så kan kokzonen rinna in i en matzon. Om du inte har mycket utrymme, föredrar du en bänkskiva bredvid din grill eller väljer en köksö med en matplats och en extra upphöjd matplats. Om det finns tillräckligt med utrymme kan du välja en separat restaurang med en snygg uppsättning som passar din stil, eller bara ett bord och några avslappnade rottingstolar eller pallar. Lägg till en öppen spis för mysighet, grönska och blommor för att ge liv åt utrymmet.

Coola utomhusgrillområden |  Samtida uteplats, grillplats utomhus.
Coola utomhusgrillområden |  Utomhusgrillområde, utomhus.
29 Coola grillplatser outsi
51 Coola utomhusgrillområden |  Utomhusgrill, grilldesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*