Coola utomhusdäckdesigner

Vi har redan introducerat dig till några terrasser, verandor, dammar och fontäner för utformningen av din trädgård. Du kanske behöver ett däck nu – en plats med träskivor, någon form av terrass någonstans i din trädgård. Vad är kul med ett däck? Du kan gå barfota och njuta av naturligt trä under fötterna som alltid är varmt på grund av solljuset. Du kan skapa ett däck eller däck nära poolen för att sola, eller skapa ett lusthus för att äta utomhus. Grönsaksträdgård nära däck eller bara några träd och växter kommer att göra, men om romantik är din grej, sätt upp en badtunna och en brazier och njut av lugn och ro!

Hur man stylar

Välj inredningen du gillar: rustik, shabby chic, eklektisk, modern, minimalistisk, skandinavisk, nordisk eller någon annan. När du väl har bestämt dig, välj möblerna och inredningen i enlighet därmed: trämöbler och en eldstad för ett rustikt utrymme, minimalistiska trä- och betongmöbler för ett minimalistiskt utrymme, lätta boho och rottingmöbler för ett boho-däck. Rotting- och rottingmöbler har många dekorationsstilar så att du kan dra av dem för de flesta av dem. Tänk på inbyggda – en inbyggd bänk sparar mycket utrymme, kan innehålla lite lagringsutrymme och en sådan lösning ger dig mer utrymme som inte går till spillo. Du kan lägga till ett tak eller ett paraply för att gömma dig från solen.

Hur man gör dig bekväm

Det första du ska tänka på är integritet – skapa en skärm eller välj en levande vägg som håller dig privat. Tänk sedan på lampor – häng dem över rummet, placera ljuslyktor runt omkring, skapa en eldstad eller öppen spis för att skapa en atmosfär och mysighet. Lägg till tryckta mattor, ljusa kuddar och kuddar, en ljus ljuskrona för dekor och naturligtvis krukväxter och blommor som verkligen fräschar upp rummet.

57 coola utomhusdäckdesigner - DigsDi
57 coola utomhusdäckdesigner - DigsDi
57 coola utomhusdäckdesigner - DigsDi
32 underbara däckdesigner som gör ditt hem extremt fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*