Coola speglar för din entré

Coola speglar för din entré

En spegel är ett måste i en hall: du kan titta på den och ta reda på om allt är okej innan du lämnar. En spegel är ett trendigt dekorelement som passar alla inredningsstilar och teman och fyller ditt rum med ljus så att det ser större ut – perfekt för trånga utrymmen. Om du vill köpa en men inte vet vad du ska välja, här är tre av de trendigaste typerna.

Runda

En rund spegel är en klassiker i entréområdet och passar i alla rum: små eller stora, boho eller moderna eller för alla andra. Gör ett uttalande med en riktigt stor rund spegel i en ram eller utan en ram för ett sömlöst utseende – det är en väldigt trendig lösning som passar alla ingångar. En vanlig rund spegel är också en bra idé, men den kommer att ge mindre ljus in i rummet än en större. Om du letar efter något djärvare och mer fängslande, prova en duo med runda speglar. Det kommer att fungera säkert, men glöm inte att ramarna ska vara desamma och olika storlekar kommer att ge mer intresse. Vippa många runda speglar i olika storlekar – de blir ett underbart dekorativt element.

årgång

En spegel i en snygg vintage-ram fungerar alltid! Nu när trenden är att integrera element i en annan stil i interiören kan du hänga en i vilken entré som helst – från det minimalistiska till det rustika. Hitta en lämplig bit i en ram som passar ditt utrymme. Om du vill kan du bygga en överdimensionerad golvspegel till en utsökt ram för en wow-faktor.

Speglade väggar

En hel vägg med spegel är en cool idé för ett litet rum, och de flesta ingångarna är små. De har många stilar av dekoration, men mestadels glamour, art deco, minimalism och samtida. För mer fängslande, välj en antik spegel, en rökt spegel eller prova ett mönster. En sådan idé är inte särskilt bra om du har husdjur eller barn, de kan bryta väggen.

25 Edgy och coola speglar för din entré |  Eklektiskt vardagsrum.
Var kan jag köpa väggspeglar |  Heminredning, Foyer design.
25 Edgy och coola speglar för din entré |  Inredning, Heminredning, Ho
25 Edgy och coola speglar för din entré |  Decorar entrada casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*