Coola små garderobsdesigner

Coola små garderobsdesigner

En garderob är oftare ett litet eller till och med litet rum – moderna hem har inget utrymme för det som är särskilt nödvändigt, till exempel ett badrum eller hemmakontor. Så det finns bokstavligen inget utrymme för att lagra saker. Hur skapar och organiserar jag en liten garderob när du inte har mycket utrymme för det? Här är några idéer.

Provisoriska garderober

En provisorisk garderob är ett begrepp med en öppen garderob som kan placeras var du vill – mestadels i sovrum av uppenbara skäl. Du sätter bara upp ett rack för klädhängare, fäster en öppen hylla om du vill och lägger en byrå bredvid den, och voila – här är din garderob! Ett sådant koncept är populärt för mycket små hus, och för dem som älskar sina kläder och skor fungerar de också som inredning – du visar upp dina favoritbitar genom att visa dem som bäst.

Små garderober

En liten garderob kan byggas in i ditt sovrum, hemmakontor eller annat rum. Det kan vara ett separat hörn som du separerar med en skjutdörr eller bara en vanlig dörr. Bestäm vad som är viktigt: fler hållare för galgar eller mer öppna hyllor och lådor och utforma ditt utrymme därefter. Glöm inte att lådor ändå är ett måste för alla garderober – du behöver dem för små föremål som underkläder. Tänk på var du lägger dina skor – på hyllor, på en skohylla, på konsoler på väggen eller någon annanstans – och tänk också på dina väskor. För att göra dina tillhörigheter mer synliga och din garderob mer ljus, lägg till så många lampor du kan och montera dem på väggen eller sätt en stor spegel på golvet. Din lilla garderob kan fortfarande ha en design och en stil och du kan uttrycka detta med olika tillbehör, med färg eller fläck på förvaringsenheterna, lamporna och din pall eller ottoman. Njut av!

Coola garderober: Räckvidd för litet utrymme |  Garderob litet sovrum.
15 bästa idéer för små garderober - Förvaringstips för små.
15 bästa idéer för små garderober - Förvaringstips för små.
75 Coola Walk-In Closet Design Ideas - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*