Coola sätt att fylla upp en tom vägg

Coola sätt att fylla upp en tom vägg

En tom vägg kan göra ditt utrymme lite tråkigt och kallt eller oavslutat, vilket betyder att det är bättre att fylla i det på något sätt, såvida du inte vill ha en ultra-minimalistisk interiör. Hur kan du göra denna bit vägg mer intressant och iögonfallande? Här är några idéer.

Modiga speglar

Din spegel kan vara överdimensionerad och i en snygg ram, det kan vara ett konstverk med en unik geometrisk struktur och form, det kan vara en mängd färgglada speglar eller till och med en långkantad spegel för en boho-känsla – det är upp till dig du och vad du vill få.

Kreativa hyllor

Att tänka bortom de linjära alternativen för flytande hyllor är ett annat bra sätt att fylla i en tom vägg. Välj levande kanter för att ge utrymmet en naturlig känsla (det är en het trend just nu!), Prova hyllor som hänger i läder eller band och välj en stor hylla med massor av fack som har en unik form – möjligheterna är oändligt och du får också lite lagringsutrymme!

Vägghängen

Tråd- och tygvägghängen är extremt populära för att dekorera ett boho-rum. Du kan hänga makram, fransar, tyg i olika färger och mönster, och många sådana väggklädsel kan göras själv. Det finns massor av handledning som du behöver. Förutom att lägga till stil eller markera den befintliga stilen, kan en vägghängning till exempel också lägga till färg och struktur.

Strukturella väggbeklädnader

Täck en tom vägg med texturerat material: Det finns massor av sätt att göra detta, från formade plattor till väggpaneler av metall, träplankor till akustiska tygpaneler – fler typer av material än du kan föreställa dig. Det mest populära materialet är naturligtvis strukturerat trä, som aldrig går ur stil och ger värme och mysighet.

Fet tapet

Bakgrundsbilden har blivit stor och djärv med alla typer av dramatiska grafik- och utskriftsalternativ. Det finns många färger, utskrifter och utseende att välja mellan, och stora blommor och väggkonst är också alternativ för att förbättra utseendet på en tom vägg, även i mindre rum, eftersom de gör ett fängslande uttalande.

Stegar

Stoppa en stege mot väggen! Det här är en utmärkt idé för många dekorationsstilar, särskilt rustika och boho. Stegen behöver inte vara hög, men om du använder mer än en är det viktigt att variera storlek och höjd för intresse. Stegar är också ett utmärkt alternativ om du vill använda mjuka textilier eftersom de kan visas på stegens steg. Du kan också använda dem för att visa upp dina skor, glasögon och hattar. Därför är detta en perfekt idé för en entré.

8 sätt att dekorera en tom vägg: Gallerie B |  Flytande hyllor.
9 sätt att dekorera en tom Wa
45 bästa väggdekorationsidéer - Hur man dekorerar en stor wa
10 kreativa sätt att fylla tomt väggutrymme - Sida 2 - Crafty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*