Coola rustika julpynt och kransar

Coola rustika julpynt och kransar

Den rustika julstilen ser väldigt söt och mysig ut, är välkomnande och precis vad du behöver för att koppla av efter en kall vinterdag. Vi har satt ihop några coola rustika juldekorationer som du kan använda i din design. Rustik betyder framför allt trä, bark och säckväv. Det är därför säckvävkulor, kransar av träskivor, barkprydnader – lätta att göra och se coola ut. Glöm inte kransarna – tallgrenar, kottar och träskivkransar kommer att göra. Ta ljusstakar gjorda av bitar av trä, några stjärnprydnader, några kottpynt och din rustika jul blir oförglömlig!

Naturlig touch

Naturlig inredning är allt du behöver för rustik julstyling! Välj vintergröna träd och små julgranar – inte bara en som vanligtvis är stor. Lägg dem i krukor och korgar, i galvaniserade hinkar och badkar och dekorera dem med vintageprydnader. Lägg ved i korgar, hinkar och trådkorgar, lägg till lampor, kottar, vintergröna och pinnar. Lägg till bär, konstgjorda eller riktiga löv, kvistar och horn, och använd träskivor som laddare eller placemats. Skapa en skylt från träskivor, ta med mossa och texturerat grönt för en mysigare och mer naturlig känsla.

Rustika dekorationer

Hur får du en rustik känsla? Gå efter rutiga och tartan ornament, sängkläder och till och med mattor eller draperier. Använd vintage ornament och dekorationer, lägg slädar och skidor till inredningen. Använd säckväv för trädekorationer och dukning, gör filtstrumpor, träprydnader och så vidare. Få fler super kreativa idéer nedan!

Julkrans för dörr-tro krans-rostig slädklockakrans.
58 Coola rustika juldekorationer och kransar - DigsDi
Topp Rustik Juldekorationer - Julfirande - Allt.
Rustik stjärna med en julkrans.  Farmhouse Decorating Ideas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*