Coola Kids sovrum tema idéer

Coola Kids sovrum tema idéer

Barn älskar sagor, olika berättelser om pirater och cowboys, och verkligen karikatyrer. De föreställer sig ofta deras hjältar. Flickor spelar dockor och drömmer om att vara en prinsessa eller en berömd ballerina, pojkar samlar serier om superhjältar och vill vara lika coola som dem. Du kan göra ditt barn mycket lyckligt genom att skapa ett sovrum som tar idéer från deras favoritkaraktär. Numera är det inte särskilt svårt och det beror vanligtvis bara på din fantasi. Det finns många olika möbler och tillbehör i butikerna. En av de coola och enkla lösningarna för att skapa rätt atmosfär är att ha olika väggdekaler, vilket också har en stor fördel – de är inte särskilt dyra. Du kan också skapa en riktig väggkonst med favoritkaraktären om du är ett kreativt sinne. Även om du kan vara mer kreativ och försöka hitta en ovanlig säng som kan ge originalitet till din plantskoledesign och komplettera temat i rummet. Du kan hitta massor av intressanta idéer på bilderna nedan och förmodligen välja något som ditt barn kanske gillar.

Tjej rum

Flickorum är ofta utformade med teman och färger som vi älskar att prata om, men det är naturligtvis inte obligatoriskt och din tjej kan välja vad hon vill – vi tittar bara på de mest traditionella idéerna. Så du kan ofta se flickorum som är utformade med teman prinsessa, ballerina, prinsessborgen, Paris och Disney. Det är inte allt: din lilla tjej kan välja vilken tecknad film eller karaktär som helst som ett tema för sitt rum, till exempel Elsa från Frozen. Som jag just sa är de traditionella färgerna rosa, lila och pastellfärger av alla slag, inklusive pastellblått. Om du inte letar efter en väldigt originell säng eller vill göra en fantastisk väggkonst kan du alltid ta bort temat med tillbehör och textilier.

Pojkrum

Pojkarum kan erbjudas i många olika temaområden: Sponge Bob, Superheroes, Nautical and Sea, Various Sports, Dinosaurs, Racing, Star Wars och många andra. Allt beror på vad din son gillar och vilka karaktärer han föredrar. De traditionella färgerna är blå, grön, grå, krämvit, ibland grön, gul och röd, men naturligtvis kan din son bokstavligen välja allt som kommer att tänka på – traditioner finns för att brytas! Att lägga till teman med färger, tillbehör och dekor är en trendig idé som kan göra utrymmet mer modernt.

Könsneutrala rum

Könsneutrala rum blir alltmer populära. Om du vill ha ett temarum kan du prova timmerstuga, läger, hästgård eller något annat djurtema, rum, äventyr eller tecknade serier och karaktärer som ditt barn gillar – håll bara färgerna mer neutrala eller universella, till exempel grön, grå, gul, röd. Sådana idéer är också perfekta för vanliga barnrum med olika kön.

25 coola barnrumsidéer - Hur man dekorerar ett barns bedro
Kreativa barnrumsidéer - darbylanefurniture.com 2020 |  Häftigt .
16 originalidéer för att dekorera coola och glada barnrum.
25 coola barnrumsidéer - Hur man dekorerar ett barns bedro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*