Coola höstköksdekorationsidéer

Alltid redo för hösten? Då måste du dekorera den mysigaste platsen i ditt hus – ditt kök – med några vackra bitar. För en vacker rustik inredning med höstinslag kan du lägga pumpor och pumpor på borden, köksön och kylskåpet. Grenar, kottar och ljusa blad – och naturligtvis hantverk från dem – är svala och ger en varm touch. Du kan till och med ange en pumpa med kvistar – bara skulptera den så blir du snygg. Nedan finns fler exempel på hur du kan dekorera ditt kök med höstdekor – njut och bli inspirerad!

Pumpor och grönsaker

Pumpor och grönsaker är de bästa höstdekorationerna, de är superhöstliga och supernaturliga. Du kan använda neutrala, avstängda, färgglada, ljusa eller pumpor som är naturliga eller konstgjorda. De kan tillverkas av en mängd olika material – sammet, makrame, vinstockar, glas, porslin och allt annat material som passar din köksdekor. När det gäller grönsaker kan du gunga vad som helst – från pumpor och kronärtskockor till tomater och gurkor.

Blommor och grönt

Grönt – imiterat eller naturligt – är ett viktigt dekorelement som enkelt fräschar upp rummet. Skapa mittstycken, lägg gröna i hyllorna och var du vill. Du kan också införliva blommor – konstgjorda eller naturliga – i valfri färg: neutrala, starka färger, dämpade färger eller andra. De ger rummet en sval, höstlig touch, precis som det gröna.

Olika inredningar

Tänk på höstdekor som du gillar: tallkottar, horn, bär och frukt, doftljus, ekollon, nötter, bomull, höstlöv, äpplen, vete, vinstockar, vackra höstskyltar och figurer. Skapa dina egna dekorationer med silverbrickor, träställ, degskålar, brickor och andra behållare. Ta med en höstkänsla i ditt kök!

Äventyr i dekorering: vårt höstkök ... |  Höstkök.
68 Coola höstköksdekorationer - DigsDi
68 coola höstköksidéer - DigsDi
40 underbara kökön dekorera idéer |  Kök ö dekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*