Coola höstfestdekorationsidéer

En höstfest kombinerar med något ljust, färgstarkt, mysigt och varmt, med ljus, nötter och naturligtvis pumpor. Fyll ditt hem med färgglada dekorativa föremål som är billiga och lätta att hitta utanför när du inte vill spendera pengar. Samla löv, kottar, nötter, bär och leta efter grönsaker och frukter i din trädgård. Gör ett coolt och enkelt mittstycke, lägg till ljus och naturliga dekorationer på bordet – eller lägg bara några höstlöv ovanpå. Titta nedan för mer coola idéer och dekorera ditt hem för festen!

Höstfest dekor

Inredningen för höstfesten kan utformas med många naturliga element: kottar, äpplen, päron, pumpor, löv, bär samt riktiga grönsaker och frukter. Gör ljushållare av pumpor och äpplen, använd äpplen och päron för att placera kort, gör ett centrum av blommor, färsk frukt och grönsaker, eller ta en frodig grön bordslöpare längs hela bordet och lägg till en pelare eller stora och tunna ljus. Gör mittstycken av lyktor med pumpor och andra grönsaker, gör en skärbräda med pumpor, gröna och ljus, gör vetearrangemang och gör kottar i ishinkar och för vilken plats som helst. Designa dina mat- och dryckstationer med pumpor, pumpor, löv och skyltar – du kan enkelt göra alla dessa dekorationer själv.

Höstfestbord landskap

Skapa det ultimata höstfestbordets landskap när du är värd för en middagsfest! Välj ett färgschema, de mest populära är neutrala, gröna och vita, grå och koppar, marin och orange, och några andra kombinationer – ta reda på vilken du föredrar. Täck bordet med en lämplig duk eller bordslöpare, välj pläd eller solid, men höstliga placemats och servetter. Gör ett coolt mittstycke (visas ovan), forma bordet med ljus och ljuslyktor och lägg till ekollonservettringar. Fyll bordslandskapet med guld- eller kopparbestick, med höstfärgade eller raffinerade och neutrala glasögon och njut av festen!

66 Coola höstfestdekorationer - DigsDi
66 Coola höstfestdekorationer - DigsDi
Fantastiska höstfestidéer |  Fallparty, Fallunderhållande, Baby.
Utomhus Fireside Party Tablescape - älskar det här för en fallbål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*