Coola eldstäder och spisar

Coola eldstäder och spisar

Hösten kommer och att hålla dig varm och mysig hemma kommer att vara viktigt. En fin öppen spis eller spis kan vara en bra idé som skapar en bekväm miljö som du aldrig vill lämna. Om du inte kan gunga en vanlig eldstad kan du välja etanol, pellets eller en annan modell. Här är ett urval av sådana spisar och eldstäder som du kan köpa just nu och värma upp rummet.

Natura är en innovativ spis vars huvudkropp är gjord av stål vars korkprofiler placeras och fästs på dess struktur. Korkmaterialet fungerar också som ett säkerhetsskikt så att användarna säkert kan röra vid och känna vedspisen. Idén om att använda kork som huvudbeläggningsmaterial uppstod i önskan att ge användaren upplevelsen att röra vid kaminen för att bättre och bättre uppfatta värmen.

Gor är en blandning av en fristående öppen spis och ett soffbord. Ett solidt block är stickat med tunna pinnar som skapar ett samtida altare för inhemska avkopplingsritualer. Dess minimala stil gör den lämplig för alla typer av utrymmen, medan elden mildrar formens svårighetsgrad. Det är TÜV-certifierat, drivs av bioetanol och säkert.

I ett samhälle som blir alltmer individualistiskt och där den massiva användningen av teknik skiljer oss, föreslår designers Rui Pereira och Ryosuke Fukusada ett objekt som använder eld för att föra människor samman. Faro är en mini spis som kan placeras antingen inomhus eller utomhus med en etanolbrännare. Material som röd lera, hamrad koppar och aluminium används för att ge en antydan till den traditionella vedspisen.

Solzaima TEK-spiskollektionen erbjuder 6 sammanhängande men ändå oberoende, unika sätt att värma ditt hem och göra dig bekväm vid den sprakande elden! Tek System tar hänsyn till behovet av ugnsförvaring med nya sätt att förbättra användbarheten. Tek Wall syftar till att ta bort utrustningen från golvet. Tek Lumber, en ugn reducerad till det väsentliga.

Här är en cool, modern och mycket mångsidig eldstad utan ventilation tillverkad av Vauni som kan placeras på ett väggfäste, ett stativfäste eller helt enkelt på golvet. Tack vare den lätta, skorstensfria designen kan Vauni “Globe” öppen spis också användas utan problem. Finns i mattvitt eller svart. Se mer moderna eldstäder från Vauni.

Vanligtvis påminner en vedspis eller öppen spis om en viss lådliknande form med liten flexibilitet. Med Speetbox erbjuder Philippe Starck justeringsalternativ för uppvärmning av möbler – en patenterad, högpresterande och miljövänlig design som också bygger på moduler. Stycket kännetecknas av kuboida enheter – små och stora – som kan ordnas i ett oändligt antal formationer. Det finns en eldmodul och en elektronisk modul, en kubsten, en kub för böcker, en kub för att sitta; Finns i vitt, svart eller silver.

Designer Davide Tonizzo kombinerar förvaringsartiklar med en öppen spis. Enheterna som tillverkas av Bühler Furniture är en del av Midtown-kollektionen, vilket ger en öppen spis i praktisk förvaring och gör dem till de perfekta dubbla arbetsstyckena för ditt vardagsrum. Delarna använder en helt säker, virtuell låga så att kaminen kan sitta i träelementen som omger den.

Med EcoSmart Fire gasspis kan du enkelt titta på elden. Ingen rök, ingen belysning och inget sot. Låt stockarna bara vara en dekoration på din snygga och flamskyddsugn i rostfritt stål. Endast 3 liter bioetanol, vars förbränning inte skadar naturen, arbetar i 8 timmar!

Omedelbar atmosfär: mysigt med dessa elektriska eldstäder |  Spis.
Idé för vedeldad spis |  Tegelhärd, eldstadsdesign, trä.
Gjutgods i Vermont |  Spisar, eldstäder |  Ho
Vedeldad spis mot pelletsugn - Gaithersburg MD eldstadsservi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*