Coola blå badrumsdesignidéer

Coola blå badrumsdesignidéer

Lugnande himmel och livliga blågröna hav omger hela världen, och nyanser av blått är perfekta för att dekorera rum. De svalnar, lugnar och lugnar – jag kan bokstavligen inte nämna en bättre färg för ett badrum. Varför inte fortsätta detta tema i ditt eget badrum? Vi har satt ihop ett stort galleri av badrum i azurblå, turkos, safir, indigo, cerulean och andra nyanser av blått för dig. Dessa underbara färger är perfekta för ett lugnande och avkopplande badrum och vad mer behöver du efter långa timmar? Vi hoppas att du hittar inspiration för dig själv i dessa coola blå badrum.

Blå väggar, tak och golv

Det finns många typer av blått att välja mellan: pulverblått, lugnblått, massor av ljusblått, marinblått och midnattblått och mycket mer. Var och en av dem kan användas i vilket badrum som helst, från havet till det rustika eller bondgården. Blues fungerar alltid. Den enklaste och mest populära idén att lägga blått till badrummet är att dekorera golv, tak och väggar. Detta kan också göras på många andra sätt. Måla väggen blått, prova att klä dina väggar med blå kakel eller välj en pärlplatta målad blå. Detsamma gäller golven, även om blå kakel är den mest populära idén, kan de också utökas till en vägg eller flera väggar. En annan cool idé är att klä upp ett badkar med blå kakel, klä upp ett handfat med blå kakel eller bara accentuera duschen med blå kakel i badrummet. Välj djärv blåtryckt tapet på väggarna – tapeter är en het inredningstrend, särskilt i pulverrum. Bluesen kan fräschas upp med vita, krämiga, grå, bruna och andra ljusa nyanser, eller så kan du använda färgblockerare i ditt badrum genom att kombinera blått med andra ljusa färger.

Blå möbler och inredning

Blå möbler och dekorationer kan läggas till i vilket badrum som helst för att göra det tydligt med färg. Blå fåfängor, sidobord, stolar, en förvaringsenhet, ett blått handfat, en inramad spegel, en gardin eller ett blått badkar. Om du har fler möbler som stolar eller soffor kan du klä dem med blått. Välj djärva blå mattor, handdukar och andra textilier som du kan behöva. Glöm inte konstverk i blues du gillar och ditt badrum blir super chic. Njut av!

67 coola blå designdesigner för badrum |  DigsDigs |  Marockansk inspirerad.
18 Cool Blue Kids Badrumsdesign Ide
Mörkblå badrum.  Cool Cool Blue Badrumsdesignidéer Digsdigs.
97 Coolblå badrumsdesignidéer (med bilder) |  Blå badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*