Collarless Shirt Outfit Idéer

Collarless Shirt Outfit Idéer

När jag ser en annan typ av skjorta har jag högre respekt för alla modedesigners där ute. Jag undrar hur många sätt du kan designa en skjorta. Hur kan det vara så att du kan ha nästan hundra av dem och var och en av dem ser så bra ut på sitt sätt? Idag ska jag prata om en annan unik typ av skjorta, skjortan utan krage. För att visa dig hur du stylar det har jag satt ihop några mycket trevliga kragefria idéer för skjortoutfit för kvinnor. Låt oss hoppa direkt in.

Vit kragefri skjorta med svarta smala byxor


källa

Utan tvekan är den vita skjortan den mest ikoniska skjortan, och det är den kragefria skjortan. För ett enkelt men elegant utseende kan du helt enkelt ha en vit kragefri skjorta med svarta smala kostymbyxor. Koppla ihop dem med svarta eller ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna minimala outfit.

Vit kragefri skjorta med V-ringning och chiffong och svarta läderbyxor

vit kragefri skjorta med chiffong V-ringning, svarta läderbyxor
källa

För en snygg och feminin look kan du bära en vit kragefri chiffongskjorta som har en snygg V-ringning som gör skjortan mer unik. Kombinera den med svarta läderbyxor och svarta läderstövlar för att ge en snygg touch till utseendet.

Vit veckad kragefri skjorta med svarta byxor

vit veckad kragefri skjorta svarta byxor
källa

Låt oss nu bli mer kreativa genom att ha på oss en vit veckad trövelsärmad skjorta. Skjortan i sig är ganska attraktiv och vacker. Du behöver verkligen inte göra mycket annat för att denna outfit ska se ut som bäst. Använd den med svarta chinos och en svart öppen tårem för ett rent och enkelt utseende.

Chambray-skjorta med blå skinny jeans

Chambray skjorta blå skinny jeans
källa

För en avslappnad och snygg look är en chambray-skjorta nästan alltid ett bra val. I det här fallet kommer den i form av en kragefri skjorta, vilket gör att den ser ännu mer unik ut. Koppla ihop den med blå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera outfit på det renaste sättet.

Ljusblå, överdimensionerad, kortärmad skjorta utan krage

ljusblå oversize kragefri kortärmad skjorta
källa

Om du tycker att ovanstående kläder ser bra ut men inte är kreativa och unika nog för din smak, låt oss se hur denna outfit ser ut för dig. Det är en mycket unik outfit som består av en ljusblå överdimensionerad kortärmad skjorta och blå midja med vida ben. Koppla ihop dem med vita sandaler för att ge outfit en uppfriskande touch.

Blå överdimensionerad långärmad skjorta med svarta skinny jeans

blå överdimensionerad långärmad skjorta svarta skinny jeans
källa

För ett elegant och feminint utseende kan du bära en himmelsblå, överdimensionerad, kragefri långärmad skjorta med svarta skinny jeans för att skapa en vacker outfit med en lös topp och tät botten. Koppla ihop dem med ett par svarta loafers för att ge stil och uthållighet i utseendet.

Vit skjorta med svarta lädershorts

vit skjorta svart läder shorts
källa

Detta är en mycket speciell outfit som innehåller de sällsynta och vackra svarta lädershortsen. Det är lätt min favoritidé på den här listan. För att uppnå detta drömmande utseende, ha på dig en vit krage utan krage och stoppa den delvis i svarta skinnshorts. För skorna skulle antingen svarta läderstövlar eller svarta tofflor få outfit att se underbart ut.

Chambray kragefri skjorta med svart läder damask

Chambray kragefri skjorta leggings i läder
källa

Här är ännu en outfit som inkluderar den kragefria chambray-skjortan. Den här gången kombineras skjortan med svarta damaskar och svarta ballerinor för en väldigt cool look. Om du är intresserad av liknande kläder, kolla in vårt blogginlägg om styling av leggings.

Vit sidenkrage utan krage med en minikjol i guld

vit kragefri sidenskjorta guld minikjol
källa

Ibland när du vill skilja dig från resten kan du göra det med färg, struktur eller snitt. Denna outfit använde faktiskt både den första och andra metoden, som använde unika färger och texturer. Denna fantastiska outfit består av en vit kragefri sidenskjorta och en minikjol i guld. Para ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna blanka och iögonfallande outfit.

Grå och vit randig skjorta med svarta skinny jeans

grå och vit randig skjorta svarta skinny jeans
källa

För en iögonfallande outfit kan du bära en grå och vit randig kragefri skjorta. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se reserverad ut men ändå vacker.

Vit gul kragefri skjorta för djur med stråhatt

vit söt djur print kragefri skjorta stråhatt
källa

Här är en söt och flickaktig outfit som är så roligt då och då. Först och främst är skjortan en söt kragefri hundtrycksskjorta. Du kan para ihop den med grå corduroybyxor, svarta klackar och stråhatt för att se snygg och vacker ut.

Vit peplumskjorta utan krage med beskurna byxor med vida ben

vit kragefri skjorta med peplum och shorts och vida ben
källa

Detta är ett överdimensionerat övergripande utseende som ser konstnärligt och avslappnat ut. För att uppnå detta kan du bära en vit kragefri peplumskjorta med beskurna, breda benlinne med crepe linne. Koppla ihop dem med svarta läderskor för att ge en snygg touch till kläderna.

Svart kragefri pojkvänströja med grå elastisk midjebyxa

svart kragefri pojkvänskjorta grå elastisk midjebyxa
källa

Hittills har jag inte pratat om en svart krage skjorta. Det finns inget sätt jag skulle avsluta det här stycket utan att nämna något så ikoniskt. Här är en outfit som inkluderar en pojkväntröja med svart krage. Koppla ihop den med grå elastiska midjebyxor med vida ben och svarta loafers för att se snygga och snygga ut.

Kragefri skjorta i vit spets med svart filthatt

vit spets kragefri skjorta svart filthatt
källa

För en damliknande look kan du bära en vit spets kragefri skjorta med blå skinny jeans. Bär den med nakna sandaler och en svart filthatt för en uppfriskande och konstnärlig touch.

Vit oversize kortärmad skjorta med smala jeans med knappfickor

vita, överdimensionerade smala jeans med kortärmad skjorta och knapplås
källa

För en luftig och uppfriskande look kan du bära en överdimensionerad vit kragefri kortärmad skjorta. Kombinera den med skinny jeans med blå knapp och vita träningsskor för en ungdomlig outfit.

Hoppas att du tycker om de kragefria idéerna för skjortoutfit som jag just delade med dig. Det är fantastiskt hur skjortans mode har förändrats genom åren, särskilt för kvinnor. Alla dessa tydligen enkla skjortor är bara så vackra att titta på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*