Collared Sweatshirt Outfit Idéer

Collared Sweatshirt Outfit Idéer

Jag är ganska säker på att de flesta av er som läser det här blogginlägget kommer att ha en tröja i din garderob. Det anses vara en av de sakerna som du kan ha på dig för en mycket avslappnad hangout eller för livsmedelsbutiker eller liknande. Om du gillar att ha på dig tröjan men vill se lite mindre avslappnad är en krage tröja ett bra alternativ. Det finns krage-tröjor som ser ut som en polo-version av tröjor, och det finns några som kommer med snygga, rundade spetskrage. För att visa dig alla dessa snygga idéer har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för tröja med krage. Låt oss komma in direkt.

Grå tröja med krage och rodnadskort


källa

För att starta listan med liten överraskning ska jag visa dig en elegant och damliknande outfit som du verkligen kan bygga runt en vanlig tröja. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en grå tröja med krage med en rodnande rosa miniskort. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att slutföra kläderna.

Svart och vit färgtröja med krage

Svart och vit färgtröja med krage
källa

Låt oss nu titta på en mindre damlig och mer typisk sweatshirtdräkt. För att uppnå det lite pojkaktiga utseendet kan du bära den här svartvita tröjan med svart krage och blå jeans med raka ben. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se enkla och avslappnade ut.

Rosa och vit bred randig tröja med krage med mini-jeansshorts

rosa och vit, bred randig tröja med krage och mini-jeansshorts
källa

För att se mer ladylike ut är det väldigt enkelt att lägga lite rosa till din outfit. Till exempel kan du bära den här rosa och vita horisontella breda randiga tröjan. Koppla ihop den med blå mini-shorts. Använd vita sneakers för att skorna ska se vardagliga och snygga ut.

Blå tröja med krage och mörkblå midikjol i chiffong

blå tröja med krage och mörkblå chiffong midikjol
källa

Detta är en riktigt unik outfit som gör att du sticker ut från mängden. Bär en tröja med blå krage för toppen. Kombinera den med en mörkblå chiffongkjol i midi med slitsar. Koppla ihop dem med svarta sandaler och en blå basebollkeps för att se unika och lekfulla ut.

Blå sweatshirtklänning med blommönster och krage

blå sweatshirtklänning med blommönster och krage
källa

Låt oss nu titta på en variant av den här tröjan. I detalj är det en blå sweatshirtklänning med blommönster och krage. Den är så kort att den bäst kan paras ihop med superkorta jeansshorts. Koppla ihop klänningen med svart mocka över knästövlarna för att se feminin och vacker ut.

Grå tröja med spetskrage och svart minikjol

grå tröja med spetskrage och svart minikjol
källa

Denna outfit kan perfekt illustrera hur en kragen tröja kan få dig att se mycket snyggare och mindre avslappnad jämfört med en vanlig tröja. Som du kan se kan en svart minikjol paras ihop med den här gråa tröjan som har en vit spetskrage. Det kan se väldigt mysigt och vackert ut. Koppla ihop dem med vita sneakers för en snygg finish.

Svart tröja med minikjol

svart tröja med minikjol
källa

Här är en snygg och mysig svart tryckt tröja med en snygg grå krage design. Kombinera den här tröjan med en svart minikjol så att du ser längre och smalare ut. För skorna skulle vita sneakers fungera bra, men för att se ännu bättre ut, använd svarta strumpor med svarta mockaskor.

Svart tröja med spetskrage och chiffong minikjol

Svart tröja med spetskrage och chiffong minikjol
källa

Här är en annan uppfriskande outfit som du kan bära för några avslappnade fester. För att forma detta utseende kan du bära en svart tröja med en vit spetskrage och en svart och rosa tryckt chiffong minikjol. För skorna kan du bära ett par ljusrosa balettlägenheter för att se dama ut men ändå inte för formella.

Grå tröja med ljusrosa veckad midikjol

grå tröja med ljusrosa veckad midikjol
källa

Att se attraktivt och tillgängligt ut är att använda den ljusgrå och ljusrosa färgkombinationen ett ganska bra alternativ. För att applicera detta på ditt utseende kan du bära en ljusgrå tröja med spetskrage och en ljusrosa veckad chiffong midikjol. Bär ljusrosa ballerina-lägenheter för skorna för att hålla det vackra och lättillgängliga temat konsekvent.

Svart tröja med blå ribbad skinny jeans

svart tryckt tröja med blå ribbade skinny jeans
källa

För de av er som inte riktigt gillar damkläder, här är en lite unisex outfit som kan vara något för dig. Bär en svart tröja med en vit krage på toppen. Kombinera den med blå skinny jeans och svarta loafers för att se snygg och ren ut.

Grå tröja med V-ringning och svarta skinny jeans

grå tröja med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

Som jag nämnde tidigare är vissa krage-tröjor som långärmade polotröjor. Här är en som jag pratade om. Det är en grå V-ringad tröja med krage som ser snygg och avslappnad ut. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart sweatshirtklänning med vit krage

svart tröja klänning med vit krage
källa

Det här är inte precis en tröja, utan en tröja. Det är en svart mini med en vit volangkrage som gör att klänningen ser så mycket mer dam ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar med knästrumpor för att se smala och attraktiva ut.

DIY krage-tröja med vita skinny jeans

DIY krage sweatshirt med vita skinny jeans
källa

Om du inte har en kragetröja kan du till och med göra din egen. Som visas på bilden ovan kan du bara bära en lila tryckt tröja och lägga den över en vit och grå rutig pojkvänskjorta. Låt kragen och fållen kika ut för att skapa de snygga lagren. Använd vita skinny jeans och vita sneakers för att avsluta din outfit perfekt.

Lila sweatshirt med spetskrage och smala jeans

Mörkblå tröja med spetskrage och smala jeans
källa

Prova detta, visualisera denna outfit utan spetskrage-designen i tröjan. Det skulle ha varit en snygg outfit bestående av en lila tröja och blå skinny jeans. Nu, med spetskragen, tas kläderna till en annan nivå. För skorna kan du bära lila ballerinor så att denna outfit ser ännu mer damlik ut.

Hoppas att du gillar de krageidéer som jag just delade med dig. För dig som älskar tröjor men tycker att de är lite för avslappnade har listan ovan några fantastiska lösningar för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*