Coated Jeans Outfit Idéer

Coated Jeans Outfit Idéer

Dagens ämne är en mycket speciell artikel som du borde ha på dig tidigare, men du var nog inte säker på vad exakt det var. Det magiska föremålet jag ska prata om är de belagda jeansen. Det här är i princip jeans som ser halvblanka ut på grund av jeansens vaxade yta. På ett sätt ser de ut som en blandning av mörka skinny jeans och lederhosen. De är väldigt lätta att forma och skala av. Behandla dem bara som vanliga mörka skinny jeans så får du mycket troligt bra resultat. För att bättre visa dig hur du utformar dem, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för jeansdräkt för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart chiffongskjorta med belagda jeans

svart chiffongskjorta med belagda jeans
källa

Till att börja med den här listan över häftiga outfitidéer, låt mig visa dig en helt svart snygg business casual outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du bara bära en svart chiffongskjorta med knappar. Koppla ihop den med svart belagda skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att se ren och elegant ut. Bär en svart läderhandväska för att se ännu mer professionell ut.

Blå chambray-skjorta med kavaj och svartbelagda skinny jeans


källa

För en relativt avslappnad, lagrad outfit, para ihop en svart t-shirt med en ljusblå knäppt chambray-skjorta. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart kavaj. Använd svarta belagda smala jeans och svarta läderstövlar i botten. En svart läderhandväska är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Blå chambray-knapp med smal passformskjorta med jeans

blå chambray-skjorta med smal passform och mörkbelagda jeans
källa

När du är i ganska bra form är det ibland allt du behöver en utrustad outfit för att se bra ut och smart på jobbet. Du kan till exempel ha på dig en blå chambray-skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en svart belagd skinny jeans. Använd vita spetsiga klackar med ankelband för att se mer uppfriskande och elegant ut.

Peplum-topp med läderjacka och förkortade smala jeans

Peplum-topp med läderjacka och korta smala jeans
källa

Låt oss kolla in en annan helt svart outfit som kan få dig att se snygg och smal ut. Till toppen kan du bära en svart peplumtopp med en svart kort läderjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med beskurna ben för att hålla det mörka temat konsekvent. För att ge extra känsla till denna outfit kan du bära ett par rosa balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svartbelagda jeans med en ljusgrå långfodrad ullrock

svartbelagda jeans med en ljusgrå ullrock
källa

Det här är en ganska luftig och snygg casual casual outfit som kan göra att du sticker ut från mängden. Bär en ljusgrå och blå vertikalt randig skjorta med knappar och en något överdimensionerad grå långrock. Koppla ihop dem med svartbelagda skinny jeans och svarta ballerinor för att se elegant och elegant ut samtidigt.

Mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta med svarta jeans och stövlar

mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta med svarta jeans och stövlar
källa

Detta är en mycket mer avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå och vit rutig pojkvänskjorta med en grå infinity-halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta vaxade smala jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Vit och svart prickblus med förkortad rygg och belagda skinny jeans

vit och svart prickblus med prickiga smala jeans
källa

Vid första anblicken ser denna outfit ganska snygg ut och ser bra ut. Men om du tittar bakifrån är detta faktiskt en sexig outfit med låg nyckel. För att forma det här utseendet, använd en vit och svart prickblus som är en lite beskuren skjorta när du ser den bakifrån. Koppla ihop den med svartbelagda jeans och svarta sandaler med klack för att slutföra kläderna.

Blå och vit prickig chambray-skjorta med svarta jeans

blå och vit prickig chambray-skjorta med svarta jeans
källa

Här är en elegant och elegant business casual outfit med en subtil, kärleksfull touch. För att komplettera detta otroliga, attraktiva utseende kan du bära en blå och vit prickig chambray-skjorta med knappar och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskor och ett svart läderbälte för att se både elegant och snygg ut.

Grå omslagströja med svartbelagda smala jeans

grå omslagströja med svartbelagda skinny jeans
källa

Detta är en väldigt enkel outfit som ser ganska mysig ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja med V-ringning i toppen. Kombinera den med en svart belagd skinny jeans. Använd svarta mockaskor för att se snygga och rena ut. Slutligen lägg till en vit läderhandväska för att se lite mer uppfriskande ut.

Grå tröja med båthals med jeans och ballerinor

grå tröja med båthals, jeans och ballerinor
källa

Om du inte gillar att visa upp för mycket hud men har några trevliga krageben att visa upp är det ett bra alternativ att bära en grå tröja som denna stickade tröja. Använd toppen med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se snygg och professionell ut.

Svartbelagda jeans med röd turtleneck och vit väst

svartbelagda jeans med röd turtleneck och vit väst
källa

För att uppnå detta damliknande och vackra utseende kan du bära en rodnad stickad tröja i rosa med en vit fuskpälsväst över toppen. Bär dem med svarta skinny jeans och grå mockasko stövlar för ett elegant och elegant utseende.

Heather Grey fuskpälskrage med smala jeans

grå fläckig fuskpälskrage med smala jeans
källa

Detta är en fin och attraktiv outfit som kan få dig att lysa på vintern. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tröja med rund hals och en ljunggrå tweedrock med en fuskpälskrage i toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockafotstövlar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Ljusgrå tröjajacka med svarta jeans

lätt fläckad pulloverjacka med svartbelagda jeans
källa

För en luftig och elegant look kan du bära en lätt överdimensionerad ljusgrå tröjajacka över en vit överdimensionerad V-ringad topp. Kombinera dem med svart belagda skinny jeans och svarta öppna klackar med remmar för att komplettera utseendet med stil.

Här är de belagda jeansen som kan hjälpa dig att se naturlig ut men ändå annorlunda. De är i princip smala jeans med en blank, vaxad yta som ger dig den lätta, snygga touchen du letar efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*