Coat Dress Outfit Idéer

Coat Dress Outfit Idéer

När vädret blir kallare är det dags att visa upp ditt vinterdräktspel. Ett enkelt och effektivt sätt att utforma för vintern är att bära en klänning med en kappklänning. Med den här enkla formeln är allt du behöver göra att välja rätt klänning och pälsklänning som passar bra ihop. Det finns också några kappklänningar som du kan bära som fristående klänningar. För att visa dig båda fallen har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för pälsdräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå kappklänning över svartvit randig miniklänning


källa

Som tidigare nämnts är ett av de bästa sätten att utforma en kappklänning att lägga den över en annan klänning. För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en grå kappklänning över en svartvit randig miniklänning. Bär den med en brun läderkoppling och vita klackar för att komplettera utseendet.

Blushrosa klänning med vit chiffong miniklänning

rodnadsklänning med rosa chiffongklänning
källa

För att se lite mer uppfriskande och ladylike ut, kan du bara använda färgkombinationen rosa och vitt. Du kan till exempel ha på dig en rodnande rosa kappklänning över en vit chiffongminiklänning. Kombinera dem med en vit koppling och ljusrosa klackar med öppen tå för ett ännu mer feminint utseende.

Ljusrosa Tie midjekavajklänning

blekrosa slips midja miniklänning klänning
källa

Detta är en mycket liknande outfit till den förra, men den här gången är den ännu vackrare tack vare den vita blommiga mini-chiffongklänningen. Bär en ljusrosa miniklänning över den vita klänningen. Bär ljusrosa klackar med öppna tår för skorna för att slutföra detta uppfriskande utseende.

Svart militärrockklänning med vit läderhandväska

svart militärrockklänning med vit läderhandväska
källa

Detta är en kappklänning som kan bäras som en fristående klänning. I detalj är det en svart militär kavajklänning. Koppla ihop den med en vit läderkoppling för att se elegant och elegant ut. För skorna kan du bära svarta ballerinor för att se mer elegant och feminin ut.

Grå ullrockklänning med svarta leggings och läderstövlar

grå ullrockklänning med svarta leggings läderstövlar
källa

Det här är en mycket trevlig och mysig outfit. Det är perfekt att ha på sig en vinterfest. För att uppnå detta enkla men fantastiska utseende kan du bära en grå ullrockklänning över en röd mini-skiftklänning. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Ljusrosa mini-utsvängd trenchcoatklänning

Ljusrosa mini-trenchcoatklänning
källa

Här är en annan härlig pälsklänning som kan bäras som en riktig klänning. I detalj är det en ljusrosa midjebundet mini-trenchcoat flare klänning. Bär den över en vit knäppt klänning och svarta lårhöga läderstövlar för stil. En korsväska i svart läder är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Svart midiklänning med spetsig tåklack

svart midiklänning med spetsiga klackar
källa

Det här är en väldigt enkel, nästan helt svart outfit som kan få dig att se balanserad och elegant ut. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit nedskjortad skjorta och en svart och rosa tribal-tryckpennakjol. Använd den med en svart midiklänning. Lägg till ett par svarta mockaklackar i ekvationen.

Vit Blazer Flared Coat Dress med öppen tåklack

vit blazer utsvängd kappa klänning med klackar med öppna tå
källa

Detta är en väldigt snyggt designad vit kappklänning. Specifikt ser den vita kavajklänningen ut som en vit militärkavaj limmad ihop med en vit utsvängd minikjol. Kombinera helt enkelt klänningen med ljusrosa fotledsremmar med öppna tår för att göra kläderna rena, feminina och eleganta.

Miniklänning i silver med paljetter och svart lång kappa

miniklänning i silver med paljetter med svart lång kappa
källa

Här är en snygg och naturlig look som du kan bära för både cocktailparty och barnvagn. För att uppnå det här snygga, vackra utseendet kan du helt enkelt ha på dig en bodycon-miniklänning i silver med paljetter. Lägg en svart kappklänning över den. Avsluta med svarta klackar för att komplettera detta minimala utseende.

Camel midi flared tweed coat klänning


källa

Här är en väldigt fin camel midi tweed kappa mini klänning som du kanske till och med märker att det är en kappa klänning eftersom snittet är så smal och inte alls tjock. För att göra klänningen elegant och feminin kan du bära svarta strumpor och mörkgrå mockafotstövlar. Om du vill se ännu mer elegant och professionell ut i det här utseendet, använd en svart mocka-kopplingsväska.

Grå fuskpäls med svarta overknee stövlar

grå fuskpäls med svarta lårhöga stövlar
källa

Här är en mycket fin vinterdräkt som verkligen gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå denna outfit använder vi dress-on-dress-tekniken. Med andra ord kan du bära en svart miniklänning med en grå klänning i fuskpäls. Kombinera dessa bitar med svarta strumpor och svarta mockaskor ovanför knäet så att du ser mer elegant och smalare ut.

Lång kappa klänning med röd midiklänning

Lång kappa klänning med röd midiklänning
källa

För att se prickig och glad ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Börja med att ha en ljusröd midi-skiftklänning som lätt kan fånga folks uppmärksamhet. Gör det bara lite tystare genom att lägga en lång crepe-klänning över den röda klänningen. Använd en brun läderhandväska för att ge din outfit elegans. Slutligen ha ett par röda och vita blommiga avsmalnande klackar för att slutföra kläderna på ett glatt och färgstarkt sätt.

Här är några riktigt snygga pälsklädningsidéer som hjälper dig att sticka ut från mängden, särskilt när hösten eller vintern kommer. Som du kan se är det inte svårt att dra igång alls. De är faktiskt mysiga men inte eleganta. Prova dessa outfitidéer för att förbättra ditt vinterdräktspel. Du kan sällan veta hur kläderna passar dig innan du faktiskt försöker. Bara leka och ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*