Cloffice designidéer

Cloffice designidéer

Vad är ett kontor Detta är en garderob + hemmakontor, en perfekt idé inte bara för en stil- eller modebloggare utan också för många andra tjejer och män. Ett kontor sparar mycket utrymme när du kombinerar två olika funktioner i ett rum. Det här är en trendig idé att rocka just nu. Redo att se några idéer för att bygga ditt eget kontor? Låt oss börja!

Färger och stilar

Medan ett kontor vanligtvis är ett litet utrymme, är det här du definitivt vill fortsätta stilen i ditt hem för att hålla det sammanhängande och välja ett färgschema. Om du har en liten garderob, föredrar neutrala eller rena vita färger, dessa färger ser luftiga och eteriska och visuellt större. Du kan också välja kontraster som svartvitt eller krydda ett neutralt rum med ljusa accenter som rosa och lila. Om du vill ha ett flickaktigt utseende, gå efter pastellfärger. Bygg in massor av lampor och häng en ljuskrona – du behöver dem både för att prova kläder och skor och för att arbeta på datorn.

Möbler och inredning

Först först, hur många kläder, skor och accessoarer du har och om du behöver en stor garderob eller inte. Detta är ett utmärkt sätt att ta reda på hur mycket utrymme du behöver, oavsett om det är en liten provisorisk, stor öppen eller delvis öppen garderob med byråer. För det andra, ta reda på hur mycket utrymme du behöver för din hemmakontordel: ett skrivbord och några lagringsenheter när du behöver dem. Bestäm om du vill separera de två delarna visuellt eller slå ihop dem till en. Lägg till dekor och tillbehör, och glöm inte en stor spegel och voila!

Före och efter: Melissas
Att arbeta smart och litet: De bästa Cloffice-idéerna du behöver |  Arbrook.
Cloffice.  Avlägsnade klokt dörren och resten av dörrkarmen.
Bli organiserad i ett litet utrymme med en Cloffice {Office Closet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*