Charmiga vintage solrumsdekorationer

Vinterträdgårdar eller bara ett soligt hörn är ett måste på våren, hösten eller vintern när det är för kallt att stanna ute. Detta kan också vara en veranda eller till och med ett tidigare växthus med helt eller delvis glas. Jag vill dela underbara vintage-vinterdekorationsidéer som definitivt kommer att passera dig!

Färger och stilar

Vintage-rum är vanligtvis neutrala eller vita, även om du kan krydda dem med lite pastellfärger också. Ljusa och mörka nyanser är inte en bra idé, men du kan prova ett pulserande tillbehör eller två om det är vad du vill. Välj hur du vill få din vinterträdgård att känna och inte bara göra den vintage – kommer den att förfinas? Shabby chic? Rustik? Stugliknande? Skandinavisk? Alla dessa alternativ är välkomna att ge charm till rummet. När du kombinerar vintage-dekor med några av dessa detaljer får du ett personligt utrymme, ett rum med karaktär.

dekor

Det jag älskar mest med alla vintage-rum är söta, sofistikerade möbler, oavsett om du köper det från designers, på en loppmarknad eller gör det själv. När du blir rustik, köp eller köp färgade möbler också. Korg och vävda föremål är mycket välkomna – en vinterträdgård är inomhus och utomhus så det här är ett bra sätt att få den att sticka ut. Välj vackra blommamattor, överkast, dukar och kuddar för att göra rummet mysigare och sötare. Statementlampor och ljuskronor hjälper till att skapa en atmosfär och kandelabrar, marmorplanterare och andra tillbehör polerar inredningen. Bli inspirerad!

26 Charmiga och inspirerande vintage solrumsdekorationer |  Solrum.
26 Charmiga och inspirerande vintage solrumsdekorationer |  Sjaskig .
Charmiga och inspirerande vintage solrumsdekorationer |  Hus med.
26 And Inspiring Vintage House Sunroom Decor Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*