Charmiga uteplatsdesigner i Marocko

Charmiga uteplatsdesigner i Marocko

Marocko är ett exotiskt land i Nordafrika, som kännetecknas av sin speciella östra stil. Den marockanska stilen är mycket populär tack vare sina ljusa färger och exotiska charm och används av många designers för design av interiörer. Om du vill ha en uteplats i marockansk stil behöver du ljust tyg – baldaquins, kuddar och mattor, låga bord och stolar, geometriska mönster, ljusa avföring och ottomaner, och naturligtvis fantastiska marockanska lyktor! Östra lyktor är ett speciellt tema; De är gjorda av metall och glas, också väldigt färgglada och med ett ljus inuti – det är den riktiga charmen i öst! Nedan följer några häftiga exempel på marockanska gårdar. Njut av och bli inspirerad!

Färger

Traditionellt handlar den marockanska stilen om ljusa färger och många mönster. Det är därför han är så älskad av boho-fans. Orange, kricka, rosa, fuchsia, röd, grön, lila – blanda alla eller några av dessa och lägg till tryck – så många du vill, var inte rädd för att titta över toppen. Om du vill göra den marockanska stilen mer modern kan du bara gå neutral – vit, elfenben, solbränna, grädde och ta in färgerna med lyktor, mattor och andra tillbehör – bara lite av det, inte mycket.

Möbler och tillbehör

Om du vill ha mer äkthet, gå till snidade trämöbler och soffbord med låg metall. Om inte – håll möblerna enkla och välj traditionella tillbehör och dekorationer. Marockansk stil handlar om ljus inredning och massor av tillbehör överallt. Färgglatt tryckta boho-mattor, ljusa filtar och kuddar och kuddar, läderpallar och naturligtvis lyktor, traditionella marockanska lyktor överallt. Lägg till vävda korgar och korgstolar om du vill, och voila – en cool marockansk uteplats är redo!

75 Charmiga uteplatsdesigner i Marocko |  Marockansk stil, marockansk.
55 Charmiga uteplatsdesigner i Marocko |  DigsDigs |  Bohemiska.
18+ Charmiga uteplatsdesignidéer i Marocko # MarockoPatio.
18 charmiga Marocko-uteplatsdesignidéer 25 - Artega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*