Cederträklädda husinteriörer

Long Island-arkitektföretaget Kevin O’Sullivan + Associates har skapat ett hem i Amagansett, New York som använder trä både inifrån och ut för att lyfta fram den lokala arkitekturen.

Enfamiljshuset består av två gavelvingar, som är förbundna med en nedre del, vars taklinje kramar deras sidor. Kevin O’Sullivan + Associates (KOS + A) klädde hela fastigheten med Alaskas gula cederträsklädder.

Huset var designat för en ung kreativ familj i New York som ursprungligen växte upp i Hamptons och Sydafrika. De ville ha något som matchade områdets lokala stil med en varm och modern inredning. Hemmet har också en kombination av trä inuti, plus grädde och gråtoner för att skapa en jämn palett. Trä används till golvet, accentväggar, inbyggda skåp och badrumsfängslar och sträcker sig från blekt valnöt till levande sågad vit ek.

På bottenvåningen i det huvudsakliga vardagsrummet, som ligger i mitten av huset, finns ett öppet kök, matsal och vardagsrum med takbjälkar från en lokal ladugård. En serie glasdörrar öppnar till en terrass med solstolar och en utomhuspool.

Köksön, som är täckt med vit marmor, gjordes på mått av studion. Dessutom var kvarnsskåp gjorda av vit ek i foajén, som blektes, var rökiga och vitkalkade. Husets hjärta flankeras av flera rum på båda vingarna.

På ena sidan finns ett kontor och ett TV-rum med en L-formad soffa. På andra sidan finns en smutsfälla, foajé, tvättstuga, skafferi och gästrum. På övervåningen finns ett andra hemmakontor och tre sovrum som ligger i husets båda vingar. En av dem är ett barnrum med ett cirkulärt fönster med utsikt över det stora rummet nedanför. Det stora sovrummet har tillgång till en takterrass med utsikt över poolen och bakgården.

Raffinerat cedertäckt hus med träinredning - DigsDi
Detta moderna cederträda hus har utsikt över en strand i Austral
KOS + A bygger cederträda Amagansett-hus med träinterio
Cedar Wood Clad Cozy Country House av Turnbull Griffin Haesloop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*