Casual fredagsdräktidéer

Vissa av er kan behöva vara lämpliga för jobbet. Du måste ha en formell kostym varje dag på jobbet, annars kan du bli uttråkad och känna dig uttråkad och obekväm. Och om du är en av dem som har turen att vara avslappnad om din arbetsplats på fredagar, bör du vara upphetsad varje fredag ​​eftersom det här är dagen du verkligen kan bli kreativ och visa upp din modekänsla.

Men var försiktig, du borde inte vara för avslappnad när du bara bär trasiga eller slarviga kläder. Det är inte av misstag. Det är bara lat och okreativt. Och jag föreslår att ditt mål är att se avslappnad, elegant och vacker ut istället för att se ut som om du tittar på TV eller tränar i gymmet på din soffa. Låt oss kolla in några av de bästa avslappnade outfitidéerna för fredagen och sticka ut från mängden.

Pennkjol med en vanlig t-shirt

Pennkjol med en vanlig t-shirt

källa

AT-skjortor kan mycket lätt vara för avslappnade för arbete, även för avslappnade fredagar. Du måste vara mycket försiktig i ditt val. Bär inte en t-shirt med text eller en slogan på. Använd en vanlig färgad T-shirt av relativt tjockt tyg. Eftersom t-tröjan fortfarande anses vara för avslappnad för arbete, gör den med en pennkjol lite mindre avslappnad och ser ut som om du måste arbeta snygg och vacker även på en avslappnad fredag. Och om du är ett stort fan av pennkjol, kolla in vår tidigare artikel om de bästa idéerna för pennkjoldräkt.

Blazer, Jeans & T-shirt i färg

semi formell jacka t-shirt jeans

källa

En kavaj med enfärgad t-shirt är en perfekt kombination för att se avslappnad ut. Det fungerar underbart när det matchar jeans som passar precis rätt. Använd aldrig baggy jeans på jobbet. Du kan bära ett coolt men subtilt halsband för att se ännu mer fashionabelt och snyggt ut.

Tröja med byxor

Tröja byxor chic casual

Att ha på sig en helfärgad tröja med byxor är förmodligen den perfekta höststilen. Det får dig inte bara att se avslappnad och vacker ut. Att dölja dina kärlekshandtag lite kan ofta hjälpa till att välja en tröja med rätt snitt (en relativt lös snitt om du vill dölja din midja). Använd inte en huvtröja. Även om jag själv är ett stort fan av hoodien tycker jag att det är bättre för avslappnade möten med vänner.

Lång kofta, linne och smala jeans

långa skinny jeans med kofta

källa

Denna underbara combo består av en avslappnad, lätt kofta, en enkel tank och smala jeans som passar dig perfekt. Detta ger en mycket mjukare och varmare känsla jämfört med att ha en kavaj. Det är den perfekta stilen för hösten.

Casual skjorta med smala jeans

Casual skjorta jeans

En avslappnad skjorta med en perfekt skinny jeans är den perfekta kombinationen som är snygg och bekväm. Klä upp dig genom att skjuta bort din skjorta och bära ett bälte.

Jag hoppas att du gillar outfitidén som jag just delade med dig. Prova några av dessa idéer för din avslappnade fredag. Inte bara ser du bra ut på helgen, även om du ser bra ut på jobbet, kommer din motivation att vara hög.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*