Capri Jeans Byxor Outfit Idéer

Capri Jeans Byxor Outfit Idéer

Det verkar som om vi nyligen har lagt ner mycket arbete på att sätta ihop fantastiska sätt att bära jeans, jeansshorts, klänningar och kjolar. Något som har blivit mycket populärt genom åren saknades i våra diskussioner. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några av de vackraste sätten att bära Capri-jeans och byxor. Innan vi tittar på outfitidéerna, låt oss först komma ihåg vad capri jeans är.

Capri jeans betyder

Definitionen av capri jeans är jeans som är längre än shorts och kortare än byxor. De slutar vanligtvis i mitten av kalven. Capri jeans eller byxor outfit idéer som jag ska prata om i det här blogginlägget fungerar lika bra för jeans designade som capri jeans och DIY capri jeans gjorda av manschetter. För de som är intresserade av manschettjeans kanske du vill kolla in mitt blogginlägg om outfitidéer för manschettjeans. Okej, tillbaka till capri-jeans, låt oss komma till outfitidéerna nu.

Pojkvänskjorta med capri-jeans

T-shirt Capri Jeans Boyfriend Shirt Outfit

Om du letar efter ett snyggt, avslappnat utseende borde det vara bra. Allt du behöver göra är att para ihop en skjorta och en pojkvänströja med jeans med pojkvän med låg capri. Använd converse eller vita sneakers för skorna. Använd ett bälte för att komplettera det här snygga fallet street look. Det intressanta med denna outfitidé är att du förmodligen redan har alla föremål du behöver i din garderob. Testa dem och se hur det passar dig.

Kofta med capri-jeans

Cardigan t-shirt capri jeans vita sneakers

En annan avslappnad outfitidé för hösten, lite mer feminin än den förra, är att ersätta pojkvänströjan med en kofta. Du bör också ta bort bältet och lossa din skjorta för den mer avslappnade klädseln.

Vita capri-jeans & svart crop topp

vit capri jeans svart crop top converse

Denna outfit visar ett coolt sätt att bära de vita capri-jeansen. Inte bara det, det är också ett intressant exempel på svartvita kläder. Allt du behöver göra är att para ihop en svart crop topp och vita capri jeans med svarta sneakers. Av någon anledning verkar det alltid svårt att ta av en vit denimdräkt. Inte med den här outfitidén. Det är bara ett riktigt avslappnat utseende. Och du kan byta ut crop top med en linne om du är mer bekväm med den.

Mellanrock, capri jeans och stövlar

Mellanrock capri jeans stövlar

Med de ovan nämnda outfitidéerna borde du ha lagt märke till att Capri-jeans och sneakers, särskilt Converse-skor, fungerar underbart tillsammans. Nu ska jag visa dig en mer kreativ vinterdräkt. Du kan bära en mellanrock med capri jeans och stövlar. Bär en hatt för ett lekfullt utseende.

Randig tröja med svarta capribyxor

svarta randiga tröja capri jeans

Låt oss nu gå vidare till en minimalistisk chic. Du kan helt enkelt kombinera en svart randig tröja med svarta capribyxor. För skorna passar svarta klackar eller platta skor perfekt med denna outfit.

Vit blus med flare capri jeans

Capri-jeans med vida ben, vit blus

Flare capri jeans gör att du ser väldigt unik ut. Men du måste verkligen prova dem själv för att se om de passar din kroppstyp. En vanlig casual outfit är att kombinera en vit blus med flared capri jeans. Var försiktig så att denna outfit inte är så lätt att ta av sig som den verkar.

Ljus olivgrön capribyxa och läderjacka

vit t-shirt svart läderjacka capri byxor

När det gäller kläder i läderjackor är det enkelt att para ihop dem med en vit t-shirt, jeans och stövlar. Låt oss nu prova ett mer elegant sätt att utforma det. Kombinera den svarta skinnjackan med en vit t-shirt, lätta olivkaprisbyxor och klackade sandaler för en mer feminin look.

Trenchcoat och olivgröna capribyxor

Capri Jeans Longline Jacket stövlar

Här är en mycket lekfull och snygg outfit som du kanske vill prova då och då. Team en vit skjorta och oliv capri byxor med en trenchcoat och svarta stövlar. Detta kommer definitivt att göra en unik vinterdräkt.

Vit tröja med capri-jeans och vita sneakers

vit tröja capri jeans vit converse

Detta är ett utmärkt exempel på ”less is more”. Det är förmodligen den bästa minimalistiska casualidén på listan. Koppla bara ihop en vit 3/4 tröja med capri jeans och vita sneakers. Vad som gör denna outfit så enkel och vacker är kombinationen av 3/4 topp och 3/4 byxor. Du bör prova denna outfit för en utomhus-hangout, särskilt på våren.

Capri joggbyxor

Capri joggbyxor

Capri-byxorna spelar också en viktig roll i sportmode. Capri-joggbyxorna ser bra ut, oavsett om du kombinerar dem med en huvtröja, en skjorta eller en västtopp.

Blommig capri byxor

vit utsvängd blus med blommor capri byxor

För en mer kreativ klädsel till våren kan du prova att para ihop en vit utsvängd blus med blommiga capribyxor. Denna outfitidé är inte för alla. De måste ha den speciella karaktären som gör att blommönstret ser vackert ut istället för obekvämt.

Vit beskuren tröja och svarta capribyxor

beskuren tröja vit t-shirt svarta capribyxor

För en svartvit juldräkt kan du prova att lägga en beskuren tröja över en vit t-shirt och para ihop den med svart capris och nakna lägenheter.

Svarta capri-byxor med vida ben

Capri-byxor med vida ben, svart kostym

Denna outfit är ett unikt sätt att klä sig på jobbet. Bär bara en svart kostym med svarta capri-byxor med vida ben. Om du är lite uttråkad av dina signaturdräkter, prova den här idén. Men om du måste bära kostymer för att arbeta, kolla in vår blogg om ladylike sätt att bära kostym.

Grå tröja och capribyxor med vida ben

svart capriströja med vidben

Om du behöver klä dig formellt för att arbeta men inte behöver ha på dig kostymer, ska du klä dig smart genom att para ihop en grå tröja med svarta capri-byxor med vida ben.

Med Capri-jeans och byxor ser du mer avslappnad och avslappnad ut. De är särskilt lämpliga för höst och vår. Om du gillar de capris outfit idéer jag delade, kolla in våra andra blogginlägg på olika intressanta outfit idéer också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*