byxtrender

Efter att modevärlden har doppat i hudtäta cykelshorts i år kommer byxorna att flyttas till mer benbredd 2019: de nya silhuetterna är stora och skrymmande!

Outfits med bredgolviga fabriker som tillfälligt är utformade till att börja med är bra nyheter för alla som är avslappnade men snygga: Ett bälte kan bindas i midjan, fållarna är antingen öppna eller laddade om. Kombinationen med en band-T-shirt à la Gigi Hadid är också tillåten.

Kvinnlig och avslappnad:

Oavsett om Marlene – eller Palazzo – byxor, utsvängda byxor, 7/8 byxor eller culotteXXL: Storleksbyxor är helt klart den största trenden 2019. Men det finns också subtila skillnader och olika stilar i breda modeller. Dessa varianter har den högsta trendpotentialen:

1. Golvlång byxor

De extra långa byxorna når från midjan till golvet och garanterar stil och naturligtvis kul.

Varning: Ett ben i full längd ska verkligen gå till marken och inte vara för kort! Du bör exakt matcha dina skor eller hälen på dina skor efter längden. Och uppmärksamma naturligtvis väderförhållandena. När det regnar föredrar jag att lämna golvlånga byxor i garderoben …

2. Byxor med volanger

Vanligtvis är ruffles och flounces mer som blusar, nästa år hittar vi dem också på byxor. För två år sedan var kjolar till byxans fållar en mikro-trend, 2019 kommer den feminina stilen på hela plagget att vara. Och förmodligen också i våra garderober.

3. XXL denim

Massiv denim samt mjuka och flytande material för påsiga byxor. Den fållade fållen gav utseendet den nödvändiga delen av gatan. På våren kan du kombinera känsliga blusar och lätta skjortor med XXL-jeans som passar på hösten, men också mjuka stickade tröjor som en kontrast till det solida materialet. Byxorna är den perfekta följeslagaren för alla årstider

4. Monokrom utseende

Ton-i-ton-kläder finns också på listan över modetrender för 2019. Nästa år kommer ingen över till byxor som utgör den övre delen av sin färg, jag lovar!

Och det svartvita utseendet, hur coolt om byxorna är gjorda av ett glänsande material? Kontrasten gör Matchy Matt Tank Top till outfit för att lyfta fram ett riktigt mode – Matchy!

5. det kommer: glanseffekter

Glänsande material och modet är modet? Fram till förfallodagen! Nästa år försvinner vi med våra byxor!

6. Sladd & sammet

För att använda sladden som vi bara tycker om är materialet – precis som sammet – oumbärligt för nästa år. Naturligtvis är baggy byxor också skräddare, så det är dubbelt så coolt!

Flickaktiga varianter i rosa får våra hjärtan att slå snabbare.

7 culottes omarbetas

Culottes nämns också, men får en makeover: 2019 kommer vi att se de svängande byxorna med veck. Elegant!

Världen med breda byxor 2019 är lika olika som själva modellerna. Det finns något för alla smaker: iögonfallande material, djärva mönster och klassiker som ränder och rutor. Vilka byxor kommer du att ha mest på? Eller är du mycket mer intresserad av de gamla gamla skinny jeansen och gör ingenting med den här trenden? Berätta för mig dina tankar i kommentarerna!

2019 Byxtrender |  Byxtrender, mode, sommarkontorsatti
De bästa höstbyxorna tenderar att handla kvinnor |  POPSUGAR Fashi
Är rutiga byxor den bästa trenden 2018 eller vad ?!  - Modemärket.
Slouchy Pants Trend: Lex What We

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*