Byxor med hög midja och vida ben

Byxor med hög midja och vida ben

För de av er som gillar att ha på sig byxor på jobbet, bör ni definitivt försöka bära de vida byxorna med hög midja om du vill se längre och smalare ut. Det verkar nästan för lätt att se några centimeter högre ut. Ändå kan du verkligen göra det genom att helt enkelt para ihop byxorna med en tät topp och klackar. Och ännu viktigare är att de är väldigt lätta att utforma och ta bort. För att göra det ännu enklare för dig har jag avrundat några riktigt snygga midjebyxor med vida ben som du kan dela med dig. Låt oss dyka in.

Gråblå Button Up-skjorta med vita byxor med hög midja och vida ben


källa

Med byxor med hög midja menar jag byxor som kan täcka din navel. Om du bär breda ben, höga midjebyxor som dessa vita, kan du se mycket högre ut. Kombinera helt enkelt byxorna med en gråblå knapp med skjorta och kala sandaler för att se feminin och uppfriskande ut.

Grå, beskuren, långärmad, figur-kramande t-shirt med svarta byxor med hög midja och vida ben

grå, beskuren, långärmad, figur-kramande t-shirt med svarta byxor med hög midja och vida ben
källa

Om du deltar i en semi-formell eller formell företagsevenemang och vill ha på dig byxor istället för en kostym, här är en diskret men lite sexig outfit som du kanske vill prova. Bär bara en grå beskuren, långärmad bodycon-t-shirt med svarta byxor med vida ben. Kombinera dessa bitar med silverklackar med en öppen tårem för en elegant touch.

Vit omslagsblus med grå byxor med hög midja och vida ben

vit wrap-blus med grå byxor med hög midja och vida ben
källa

För att uppnå ett luftigt och uppfriskande affärsutseende, överväga att bära en vit wrapblus med långa ärmar för toppen. Stoppa den i grå, vida byxor med vida ben. En svart klack med öppen tå med ankelband och en vit quiltad läderkoppling är det perfekta komplementet till en minimal outfit.

Camisole med svartvita randiga byxor med hög midja

Camisole med svarta och vita randiga byxor med hög midja
källa

Ju mindre eller smalare toppen, ju längre ser dina ben ut. I det här fallet väljs en svart, liten, figurkramande kavaj som passar till de svarta och vita randiga byxorna med hög midja och vida ben. För att göra kläderna ännu mer iögonfallande, använd ett par kungsblå klackar.

Svarta byxor med vit t-shirt & kavaj

svarta byxor med vit t-shirt och kavaj
källa

Här är en elegant business casual outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit t-shirt av hög kvalitet och dra en vit kavaj över axlarna. Bär svarta byxor med vida ben och göm ett par svarta spetsiga tåklackar under byxorna.

Tryckt blus med vita mössor och svarta byxor med vida ben

Blus med tryckta vita mössor och svarta byxor med vida ben
källa

Här är en enkel business casual outfit som tenderar mot den avslappnade sidan snarare än den formella sidan. För att uppnå detta kan du bära en blus med vita mössor. Koppla ihop den med svarta byxor med vida ben och svarta klackar med öppna tåremmar. Bär en svart läderhandväska för att ge looken en elegant touch.

Rosa rosett med rosett och himmelblå byxor med hög midja och vida ben

rosa rosett med rosett och himmelblå byxor med hög midja och vida ben
källa

Denna outfit använder en mycket kreativ och vacker färgkombination av rodnadrosa och himmelblå. I detalj, bära en rosa fluga blus för toppen. Kombinera den med himmelsblå, vida byxor med vida ben och ett par ljusrosa klackar. Använd ett brunt läderbälte för att göra din midja mer framträdande och se lång och smal ut.

Svart beskuren tröja med matchande vidbyxor

svart, förkortad tröja med matchande byxor med vida ben
källa

Här är en väldigt cool och mörk helt svart outfit som du kan bära till en semi-formell eller till och med en formell händelse. För att uppnå detta snygga utseende, samla en svart beskuren stickad tröja med svarta byxor med vida ben. Lägg till ett par svarta ballerinaskor och en svart läderhandväska i ekvationen.

Rosa byxa med off-the-shoulder, vit, beskuren topp

rosa byxor med vit, axelfri snitt, figur-kramad topp
källa

Om du vill se mer ladylike ut är det lätt att lägga lite rosa till din outfit. Till exempel kan du bära en kortärmad, kortärmad topp i axeln i vitt med mörkrosa byxor med hög midja och vida ben. Använd rosa klackar och en rosa läderkoppling som passar perfekt till dina byxor.

Ljusrosa långärmad t-shirt med vita vidbyxor

Ljusrosa långärmad t-shirt med vita vidbyxor
källa

För att få ett minimalt utseende kan den ljusrosa och vita färgkombinationen ofta hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en ljusrosa, passformig långärmad T-shirt med vita byxor med hög midja. Använd ljusrosa klackar, ett svart bälte och en svart läderhandväska för att sammanföra din outfit i ett avslappnat och minimalistiskt utseende.

Vita byxor med en svart ärmlös blus och en uttalad kedja

vita byxor med svart ärmlös blus och uttalandekedja
källa

Här är en annan mycket enkel business casual outfit, men den här gången ser den lite starkare ut och den här outfit är särskilt lämplig för dig som älskar att klä dig på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart ärmlös topp med vita vidbyxor. Lägg till ett par svarta klackar och ett guldhalsband i ekvationen.

Svart tröja med mock-hals och randiga byxor med vida ben

svart, beskuren tröja med stand-up krage och randiga, beskurna byxor med vida ben
källa

Fram till den här tiden har vi tittat på många affärskläder och halvformella kläder. Låt oss nu titta på en mer avslappnad och snygg street outfit. Den perfekta kombinationen av en svart beskuren tröja och svarta och vita randiga byxor med hög midja. För skorna, använd bara vita sneakers för att se avslappnad ut.

Svarta byxor med paljettblus med halva ärmar

svarta byxor med paljettblus med halva ärmar
källa

Här är en fin semi-formell outfit som du kan bära på cocktailpartier eller till och med barnvagnar. Toppen är en palettröja i svart och silver med halva ärmar. Du kan para ihop den med svarta byxor med vida ben och en svart ankelrem med öppen tå. Bär en liten svart läderhandväska för att ge din outfit elegans.

Svart blus med djup V-ringning och röda byxor med hög midja och vida ben

svart blus med djup V-ringning och röda byxor med hög midja och vida ben
källa

Denna outfit är både aggressiv och sexig. För att uppnå detta utseende, ha på dig en svart, djup v-ringad blus och röda byxor med vida ben. Kombinera dessa bitar med svarta klackar med öppna tåremmar och en svart läderhandväska.

Grå kavaj med vita byxor med hög midja och vida ben

grå camisole med vita byxor med hög midja och vida ben
källa

Här är en avslappnad och uppfriskande outfit som är en borderline business casual outfit. För att uppnå detta utseende, bär en grå camisole med vita vidbenbyxor. Använd vita sandaler för skorna för att ge utseendet en särskilt uppfriskande touch.

Hoppas du tycker om ovanstående outfitidéer för vida byxor med vida ben. Du bör hitta listan ovan användbar om du vill lägga till lite extra i ditt affärs casual outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*