Burgundy Polo Shirt Outfit Ideas

Burgundy Polo Shirt Outfit Ideas

Idag ska jag prata om hur man utformar den bordeauxröda pikétröjan, något som får dig att se vacker och elegant lågmäld ut. Det är säkert en av de saker som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Men om du bär det här, för att kalla det en avslappnad hangout, kommer du troligen att se naturlig och attraktiv ut, vilket ibland är allt du vill uppnå. Styling och avdragning är faktiskt väldigt enkelt. Jag ska försöka göra det ännu enklare för dig genom att förse dig med en lista över de bästa idéerna för burgundy pikétröja som jag har samlat. Låt oss nu kolla in saker.

Burgundy långärmad polotröja med svarta byxor


källa

Låt mig först visa dig en superavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig när du shoppar för att starta den här listan över avslappnade och eleganta outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du bära en burgundy långärmad piké med dragkedja. Kombinera den med ett par svarta, smala sportbyxor. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Bourgogne vitärmad kortärmad polotröja med blå denim kjol

Bourgogne vit kortärmad polotröja med krage och blå denim kjol
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en mycket ungdomlig och uppfriskande gatuvy. För att forma utseendet kan du bära en burgundy, slim fit polotröja med vit krage. Koppla ihop den med en blå minikjol med dragkedja. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Burgundy slim fit polotröja med blå denim kjol

Burgundy slim fit polotröja med blå denim kjol
källa

För att forma denna avslappnade, vackra outfit som du kan bära både som en street outfit och en casual casual outfit kan du bära en burgundy slim fit polotröja med en något rippad blå denim mini kjol. När det gäller skor kan du bli lite mer mogen med ett par svarta ballerinor.

Bourgogne halvärmad polotröja med svarta nylonlöpningsshorts

vinröd polotröja med halva ärmar och svarta nylonlöpningsshorts
källa

Detta är en mycket avslappnad och sportig outfit som är perfekt för lätta övningar som långa promenader. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en smal passform, vinröd polotröja. Koppla ihop den med svarta nylon sportbyxor. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra utseendet.

Mörk burgundy polotröja med svarta skinny jeans

mörk burgundy polotröja med svarta skinny jeans
källa

För dig som föredrar att se super lågmäld ut, kan den här mörka kläderna vara något för dig. Bär en mörk vinröd polotröja på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans för att se sval och mörk ut. För skorna kan du bära vita sneakers för att se rena ut eller svarta stövlar av läder för att se ännu snyggare ut.

Röd långärmad polotröja med gröna byxor i smal passform

långärmad röd polotröja med gröna byxor i smal passform
källa

Detta är en ganska snygg röd och grön look att bära som en affärs casual outfit på kontoret. För att forma detta utseende kan du bära en burgundy långärmad polotröja med gröna, smala klänningbyxor. För skorna kan du bära ett par svarta mockaballettlägenheter för att komplettera klädseln i stil.

Burgundy avslappnad pikétröja med ljusblå pojkvänjeans

Bourgogne polotröja med avslappnad passform och ljusblå pojkvänjeans
källa

För att uppnå detta söta och underbara utseende kan du bära en burgundy långärmad polotröja som har några breda, vita randiga detaljer på ärmarna. Team toppen med ljusblå, kraftigt rippade pojkvän jeans. Bär ett par vita sneakers för dina skor för att göra det här utseendet rent och uppfriskande.

Mörk slim fit topp med gröna khaki byxor

mörk slim fit topp med gröna khaki byxor
källa

Detta är en mycket klassisk elegant casual outfit som du kan bära på fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörk burgundy slim fit polotröja. Kombinera den med ljusgröna khakibyxor. För skorna kan du bära ett par svarta öppna klackar med ankelband för att se elegant och smal ut.

Röd slim fit poloklänning med vit krage

röd, smalskuren polotröja med vit krage
källa

Tja, för de av er som vill se mer ladylike och vackra ut, låt oss ta en titt på den här lilla variationen på polotröjan i denna polotröja klänning. I detalj är detta en burgundy mini slim fit polotröja som kan få dig att se smal och vacker ut. Koppla bara ihop det med vita låga sneakers för att uppnå detta otroligt attraktiva och minimalistiska utseende.

Polotröja med blå slim fit jeans och vita sneakers

Polotröja med blå slim fit jeans och vita sneakers
källa

Ibland kan du se ganska snygg och skarp ut med en relativt skarp färg som den vinröda färgen, även om klädseln är super enkel. Till exempel kan du helt enkelt bära en burgundy slim fit polotröja med mörkblå slim fit jeans. Använd vita sneakers för att hålla denna outfit enkel och ren.

Röd polotröja med mörkblå skinny jeans

röd pikétröja med mörkblå skinny jeans
källa

Om du vill se ännu skarpare eller mer iögonfallande, välj bara en relativt ljusare röd pikétröja istället för en mörkröd. För jeans är det ett mycket säkert och bra val att bära mörka skinny jeans som får dig att se lång och smal ut. Om du vill se lite mer elegant ut, använd svarta balettlägenheter istället för vita sneakers.

Burgundy polotröja med mörkblå skinny jeans

Burgundy polotröja med mörkblå skinny jeans
källa

Ibland är det de små detaljerna som får dig att se mer attraktiv ut. Här är till exempel en burgundy färgad polotröja med några svarta detaljer. Koppla ihop toppen med marina skinny jeans och en svart och vit låg-topp Converse för ett enkelt utseende.

Burgundy slim fit polotröja med ljusblå, rippade skinny jeans

Burgundy slim fit polotröja med ljusblå skinny jeans
källa

För att se lite mer avslappnad ut bör du kombinera din vinröda polotröja med ljusblå, kraftigt rippade skinny jeans. Bär ett par svarta läderhöga klackar för att lägga till en elegant touch och jämna ut jeansens grovhet.

Hoppas du gillar de burgundy pikétröja-idéerna jag just presenterade för dig. Prova dem och se om de kan få dig att se snygg och vacker ut för avslappnade hangouts och avslappnade fredagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*