Burgundy Blazer Outfit Idéer

Idag ska jag prata om den vinröda blazern, en väldigt specifik typ av jacka som kan få dig att se snygg, elegant och djup ut. Jag vet att många av er, särskilt de som klär sig avslappnad för att göra mycket arbete, redan är mycket bekanta med stylingen av blazern. Den burgundy versionen är dock en mer unik och attraktiv jacka som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Det är värt att titta närmare på dem. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med några av de bästa burgundy blazer outfit idéerna för dig. Låt oss nu kolla in det.

Bourgogne blazer med en vit knapp-up skjorta och svart slim fit chinos

Bourgogne blazer med vit skjorta och svarta slim fit chinos
källa

Låt mig börja den här listan med en mycket attraktiv affärsavslappnad outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Använd den med en burgundy slim fit-kavaj med en vit skjorta fram-skjorta för toppen. Kombinera dem med svarta slim fit-chinos. Använd svarta mockaklackar med dina skor för en elegant twist.

Burgundy slim fit chinos med en svartvit randig blus


källa

För en lite mer ungdomlig look kan du bära en svartvitt, randig långärmad blus och toppa den med en vinröd kavajjacka. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans och ett par svarta lädertips för att se elegant och professionellt ut.

Bourgogne sammet kavajjacka med vit, kragefri, korta blus

Bourgogne sammet kavajjacka med vit, kragefri, korta blus
källa

Här är en sexig klädsel med låg nyckel som kan betraktas som en randig affärs casual outfit. Du vill definitivt inte bära en sexig outfit för jobbet, men den här super lågmälda bör vara. Bär bara en vit beskuren blus med en burgundy sammet kavaj över. Kombinera dem med svarta chinos med vidben och svarta spetsiga tåspetsar.

Burgundy casual blazer med vit krage skjorta och gröna, beskurna byxor

Bourgogne kausal blazer med vit krage skjorta och gröna, beskurna byxor
källa

För att se mer elegant och ungdomlig ut, här är en affärsavslappnad outfit som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit skjorta med knappar och en burgundy casual blazer över den. Kombinera dem med gröna, beskurna joggerlinnebyxor. Ett par svarta ballerinaskor för dina skor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Vinröd kavajkavaj med vit tryckt V-ringad t-shirt och mörkblå byxor

Burgundy corduroy blazer med vit tryckt V-ringad T-shirt och mörkblå byxor
källa

Här är en ganska unik och snygg outfit. Till toppen kan du bära en T-shirt med Av-Neck-tryck och en burgundy, lätt överdimensionerad kavajjacka. Kombinera dem med mörkblå chinos med breda ben. Bär ett par svarta balettlägenheter till dina skor. Lägg till en snygg burgundfärgad halsduk i mixen för en snygg och vacker touch.

Vinröd blazer med vit blus och gråblå jeans med muddar

Vinröd blazer med vit blus och gråblå jeans med muddar
källa

För att se snygg och mogen ut samtidigt är här en outfit som du bör prova. Du kan bara bära en vit blus med en burgundy slim fit blazer. Kombinera dessa bitar med en gråblå slim fit-jeans med ärmslut och ett par rosa, glänsande, spetsiga tåklackar. Använd en leopardtryckkoppling för den mogna beröringen.

Vinröd blazer med svart chiffongblus med mörka jeans

Vinröd blazer med svart chiffongblus och mörka jeans
källa

För att skapa det vackra och djupa affärsavslappnade utseendet kan du bära en svart chiffong långärmad blus med en burgundy slim fit blazer för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Slutligen lägg till ett par spetsiga svarta läderklackar och en grå mockaväska för att se mer feminin och elegant ut.

Casual blazer med svart västtopp och rippade skinny jeans

casual blazer med svart väst och rippade skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på hur man använder den vinröda kavajen och andra svarta bitar för att skapa en djup och snygg casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart linne med en burgundy casual blazer. Bär den med svarta skinny jeans och svarta plattformssandaler för att komplettera utseendet.

Överdimensionerad kavaj med matchande chinos och en blusrosa blus

Överdimensionerad kavaj med matchande chinos och en rodnande rosa blus
källa

Låt oss nu vara mer kreativa och titta på den här sällsynta men vackra burgunderfärgade dräkten. Den består av en lite överdimensionerad burgundy-färgad kavaj med matchande smala chinos. Bär den med en blushrosa blus och svarta läderspetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Bourgogne blazer med vit tryckt T-shirt och smala jeans

Bourgogne röd kort kavaj med en svart och vit västtopp med en urringning
källa

Om du fortfarande tycker att en vinröd blazer är lite för allvarlig för dig, kan du bära blazern med en vitfärgad t-shirt. Koppla ihop dem med mörkblå supertunna vaxade jeans för att se ännu svalare ut. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att komplettera klädseln i stil.

Bourgogne kort kavaj med en blå och vit topp med en urringning

Bourgogne blazer med vit tryckt T-shirt och smala jeans
källa

Detta är en sexig och ungdomlig outfit som kan användas som en casual casual outfit. För toppen bör du ha en kort och smal passform i vinröd färgad kavajjacka över en kungsblå och vit randig västtopp med en urringning. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans så att de ser vardagliga ut. Bär rosa klackar för att slutföra din outfit i stil.

Svart skjorta med knäppning upp och kavajer och chinos med smal passform

svart skjorta med knappar, kavaj och beskurna chinos
källa

Detta är ett mycket unikt och snyggt unisex business casual eller till och med gränsformellt utseende. För att uppnå denna fantastiska outfit kan du bära en svart skjorta med knappar och burgundy slim-fit chinos. Bär en burgundy slim fit blazerjacka över din skjorta. För skorna, ha på dig ett par vita och svarta läderskor för att slutföra kläderna på ett snyggt och anmärkningsvärt sätt.

Röd överdimensionerad dubbelknäppt kavaj med kraftigt rippade jeans

röd överdimensionerad dubbelknäppt kostym med kraftigt trasiga jeans
källa

För att skapa detta enkla och snygga utseende kan du bära en rodnande rosa blus med en vinröd överdimensionerad dubbelknäppt kavaj för toppen. Koppla ihop dem med kraftigt rippade blå jeans. Använd ankelstövlar i leopardmönster för att ge din outfit elegans.

Hoppas du gillar de burgundy blazer outfit idéer jag just pratade med dig om. Testa det och se hur det ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*