Bundet runt midjedressidéer Kvinnor

När vi ser människor som har sina skjortor eller jackor bundna runt midjan, verkar de bara känna sig heta och tar bara av sig skjortorna och knyter dem runt midjan så att de inte behöver bära dem. Det är delvis sant. Ja, ibland gör vi det när vi känner oss heta. Men i många fall knyter de sina skjortor runt midjan för att se snygga ut. Underskatta inte hur en skjorta knuten runt midjan kan påverka din outfit. Det är faktiskt ett roligt stylingtrick. I den här artikeln kommer jag att dela med dig några av de snyggaste outfitidéerna för skjortor som är knutna runt midjan.

Vit t-shirt, jeansshorts och pojkvänskjorta knuten runt midjan

vit t-shirt pojkvän skjorta bunden runt midjan

För att starta listan, kommer jag att dela med dig en av de mest ikoniska casual streetkläderna. Du behöver bara fyra stycken, vilket jag är ganska säker på att de flesta redan har i dina garderober. Allt du behöver är din vita t-shirt, jeansshorts och sneakers. För sneakers är vita sneakers eller Converse perfekta val. Bind sedan en rutig pojkvänströja runt midjan för att komplettera det minimalistiska avslappnade utseendet. Pojkvänströjan ger inte bara din outfit mycket stil, den smalnar också midjan.

Jeans och jeansjacka

Jeansjacka knuten runt midjan

Den tidigare outfitidén fungerar också om du byter ut jeansshortsen med jeans. Bilden ovan visar att inte bara en rutig pojkvänskjorta fungerar, men du kan också knyta en chambray pojkvänströja eller jeansjacka för denna outfit. Det lägger mycket stil till en relativt vanlig vit t-shirt och jeanskombination.

Leggings med färgad skjorta

bära en pojkvänskjorta som en rockdräkt

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man använder lager. Genom att knyta en färgglad rutig pojkvänskjorta runt midjan och sätta på sig svarta leggings förvandlas skjortan på ett magiskt sätt till en vacker asymmetrisk kjol. Det är en utmärkt idé för en avslappnad outfit för hösten.

Svart linne, jeansshorts och chambray-skjorta

svart tank denim shorts slips runt midjan

Efter att ha pratat om hur man stylar en vit t-shirt fungerar en svart linne också underbart. Den svarta linnen gör att du kanske inte ser så uppfriskande ut som en vit t-shirt, men det ser vanligtvis ännu smalare ut. Kombinera det helt enkelt med jeansshorts och bind en chambray-skjorta runt midjan.

Svart t-shirtklänning med grön jacka

svart t-shirt klänning jacka knuten runt midjan

Här är en outfitidé som får dig att se feminin och vacker ut. Det är en smart färganvändning: helt svart outfit med grönt i mitten. Allt du behöver är en vanlig svart t-shirtklänning och knyta en grön jacka i midjan för detta eleganta utseende.

Tröja klänning med kofta

Kofta med tröjklänning bunden runt midjan

Eftersom den tidigare kvinnliga outfitidén huvudsakligen är för sommaren är detta en ännu mer elegant outfitidé för höst eller vinter. Allt du behöver göra är att binda en grå kofta runt en ljusgrå tröjorklänning. Den mörkgrå och ljusgrå skiktningen gör magin för denna outfit.

Horisontellt randig klänning med chambray-skjorta

horisontellt randig klänning med chambray-skjorta

Denna outfitidé är ett utmärkt exempel på hur man kan krydda en horisontellt randig klänning. Användningen av färg är mycket viktig för denna outfit. Du kan bära en horisontellt randig svart eller marinblå klänning och knyta en ljusblå chambrayskjorta.

Läderjacka, jeans och blå pojkvänskjorta

Läderjacka vän bunden runt midjan

När det gäller utmärkt färganvändning måste denna outfitidé nämnas. Denna outfit består av en skjorta, svart skinnjacka, jeans och blå rutiga pojkvänströjor. Den blå och svarta dräkten skapar en hisnande avslappnad look.

Svart läderklänning och jacka

svart klänning läderjacka outfit

För en sval, mörk look kan du prova ett helt svart läderlook. Du kan bära en svart läderklänning och knyta en svart skinnjacka runt midjan. Även om det är en helt svart outfit, är det fortfarande mycket märkbart på grund av läder-på-läder lager. Med tillräckligt självförtroende kan du göra det också.

Crop top, hög midja kjol och pojkvän skjorta

Crop top hög midja kjol slips midja skjorta

Trenden med slipsar runt midjan gäller även kjolar. För en sommar- eller höstgata, para bara i en vit crop top med en minikjol och binda en rutig pojkvänströja runt midjan.

Vit bekväm tröja med svart randig långärmad T-shirt

vit bekväm tröja med midjeband och randig t-shirt

Denna outfitidé skiljer sig mycket från de andra nämnda. Den består av en vit bekväm tröja, en svart kjol och en svart randig långärmad T-shirt knuten runt midjan. Denna kombination av texturer och färger är ganska unik och resultatet är förvånansvärt bra.

Svart overall med randig t-shirt

svart overall randig t-shirt runt midjan

En annan unik användning av lager är att para ihop en svart jumpsuit med en svart eller mörkblå randig långärmad T-shirt runt midjan. Detta är ett trevligt knep för att få midjan att se smalare ut.

Lastshorts med randig t-shirt

Cargo shorts randig t-shirt

Enligt min åsikt är pojkvänskjortan det uppenbara nummer ett för midjan modetrend, men den svarta eller mörkblå randiga långärmade T-skjortan är knappt en sekund. Ett annat exempel på användningen av den randiga T-tröjan är att kombinera den med en vit långärmad T-shirt och lastshorts.

Vit skort med pojkvänskjorta

Skortskjorta runt midjan

Här är en unik idé för skort outfit. Du kan kombinera en gråmelerad tröja, vit skort med en chambray pojkvänskjorta runt midjan.

Vit t-shirt, leggings och jeansjacka

vit t-shirt leggings pojkvänskjorta

För en avslappnad och snygg höstdräkt kan du bära en vit t-shirt och svarta leggings med en jeansjacka runt midjan.

Att binda din skjorta eller jacka runt midjan är ett magiskt trick som direkt kan uppgradera din casual outfit. Du kan se från idéerna ovan att det finns många sätt att leka med. Min favoritidé på listan är kombinationen av en vit t-shirt, jeansshorts och pojkvänströjor. Förresten, för fans av pojkvänströjor, bör du också läsa vårt blogginlägg om de bästa outfitidéerna för pojkvänströjor.

Om du tycker att detta blogginlägg är användbart och intressant, kolla in våra andra blogginlägg för andra fantastiska outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*