Budget sovrum renovering

Budget sovrum renovering

2019 har kommit och du har inte renoverat någonting i ditt hus? Uppdatera några rum så att de blir mer välkomnande – våren kommer och du kan säga hej när du renoverar ditt hem. Gör några dekorationer på en budget i ditt kök, badrum och kanske ditt sovrum. Ett sovrum är ett mycket viktigt utrymme, din avkopplande oas och din sovplats, lite förfriskning kostar inte mycket. Jag har förberett några häftiga idéer åt dig, tveka inte att stjäla dem!

Skapa en instruktionsvägg

En uttalande vägg bakom din sänggavel är alltid ett coolt sätt att gå, det är en djärv och trendig accent i ditt sovrum. Det finns många sätt att skapa en sådan vägg: med färg, med väggmålningar, tapeter, tegelstenar, sten, trä och så vidare. Den trendigaste idén är tapeter, särskilt retro tapeter. Hon är ett varmt sätt att ge charm till rummet. Sten, tegel och väderbitna trä lägger till textur och intresse för rummet beroende på det valda utseendet. Om du vill lägga till färg, överväga ombre och färgblockering, som är de mest kantiga teknikerna för moderna hem.

Byt nattduksbord

Ta ditt gamla nattduksbord och måla om det i djärva färger. Eller kasta bort det och köpa eller bygga ett nytt – om du inte har mycket utrymme, överväga ett mycket litet eller flytande nattduksbord. En flytande del eller ett helt arrangemang av sängbord på väggen ger dig tillräckligt med lagringsutrymme och komfort. Ett hängande nattduksbord är en annan cool idé att spara utrymme. Det är inte viktigt att matcha nattduksborden – ojämnheter är en het trend.

Byt textilier

Sovrummen handlar om textilier: mattor, gardiner, sängkläder, filtar och kuddar. Därför är det en bra idé att byta dem. Lägg till utskrifter, färger och texturer i din säng och skapa ett vackert, inbjudande utrymme att sova i. Du kan prova vad du vill och vad som helst som passar din sovrumsdekor, texturer mycket eftersom de tillåter användning av färger, även neutrala, och gör ändå sängen djärv. Bli inspirerad!

Älskar efterresultatet.  Sovrum |  Ombygga sovrum, Master.
Hur man renoverar ett sovrum med nya golv på en budg
Pulp Elegant Mod Renovering före och efter Master Bedroom.
Renovering av 70-talets hus: fantastisk hemrenovering på en budg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*