Bubble Jacket Outfit Idéer

Bubble Jacket Outfit Idéer

För dig som vill uppgradera det tjocka eller tjocka vinterutseendet är den här stilguiden något för dig. Jag ska prata om hur man stylar bubblajackan i det här blogginlägget. Det är ingen tvekan om att en bubblajacka eller en pufferjacka är tjock och oundvikligen tjock. Men när du bär den med rätt delar ser du inte bara tjock ut utan du ser också cool och snygg ut. För att visa dig hur du gör det har jag sammanställt några riktigt fina idéer för bubblajackor för dig. Låt oss komma in direkt.

Röd bubblajacka med svart tröja och läderbyxor


källa

Vanligtvis är de flesta bubbeljackor som du ser i dina lokala butiker svarta eller ibland vita. Men bara för att överraska dig lite ska jag börja den här listan med outfitidéer med en ljusröd bubblajacka. För att forma det svalt och mörkt kan du bära det med en svart stickad tröja med ståkrage och svarta läderbyxor. Använd svarta läderstövlar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Grön bubblajacka med vit stickad tröja och rodnande rosa jeans

grön bubblajacka med vit stickad tröja och rodnande rosa jeans
källa

Låt oss nu titta på en ännu mer unik men ändå uppfriskande outfit som använder en ljusare nyans. Bär en vit, löst sittande tröja och en grön bubblajacka för toppen. Koppla ihop dem med rodnande rosa skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par kamelhöga stövlar med mockaskinn för att slutföra kläderna.

Vit dunjacka med smala jeans i blått

vit dunjacka med skinniga jeans med blå snitt
källa

Detta är en super enkel och avslappnad outfit som ser bra ut och är väldigt lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en vit bubblajacka till toppen. Kombinera dem med en ljusblå, rippad och beskuren skinny jeans. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att göra utseendet komplett.

Silver metallisk dunbubblajacka med avslappnade ljusblå jeans

silver dunjacka i metallic med avslappnade ljusblå jeans
källa

Du kanske tror att en metalljacka är väldigt svår att ta av. Faktum är att när du kombinerar det med några enkla bitar är det verkligen inte så svårt att se bra ut med. Till exempel kan du bära en vit t-shirt med en silver metallisk bubblajacka för toppen. Koppla ihop den med ljusblå jeans med smal passform. Använd vita sneakers för att hålla kläderna enkla och rena.

Svart dunjacka med stickad hatt och kalvstövlar

svart dunjacka med stickad mössa och stövlar mitt på kalven
källa

För att forma detta typiska och vackra vinterlook kan du bära en grå stickad tröja med en svart bubblajacka till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar mitt på kalven. Lägg till en svart stickad hatt i mixen för att ge en fin touch till det övergripande utseendet.

Lila longline bubblajacka med grå tröja med halsringning

lila longline bubbla jacka med grå tröja med vattenfall halsringning
källa

För att se lång och smal ut kan du välja en longline-bubblajacka här som har en smal snitt som denna härliga lila. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att avsluta detta eleganta och snygga utseende. Detta är en trevlig outfit för arbete och dejting.

Grön bubblajacka med vit tunika-T-shirt och högklackade läderstövlar

grön bubblajacka med vit tunika-T-shirt och högklackade läderstövlar
källa

Om du vill se mer avslappnad och luftig ut med din bubbla kappa, här är en bra idé för dig. För att skapa de vackra lagren kan du bära en grön bubblajacka med en vit tunika-t-shirt för toppen. Kombinera dem med blå rippade slim fit-jeans och svarta ankelstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Svart dunjacka med vit tröja och läderbyxor

svart dunjacka med vit tröja och läderbyxor
källa

För att uppnå det avslappnade vinterutseendet kan du bära en vit stickad tröja med en avslappnad passform och en svart bubblajacka för toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor så att dina ben ser särskilt tunna och långa ut. Bär ett par svarta läderskor för att ge utseendet en snygg touch.

Ljusröd bubblajacka med svarta supermagera jeans

ljusröd midjebubblajacka med svarta supermagera jeans
källa

Denna röda och svarta outfit kan hjälpa dig att se skarp och märkbar ut. För att uppnå denna outfit kan du bära en röd bubblajacka med en svart långärmad t-shirt eller en svart tröja. Kombinera dem med svarta supermagera jeans och svarta snörstövlar för att komplettera utseendet.

Grön bubblajacka med vida ärmar och röd tryckt T-shirt

grön vidärmad bubblajacka med röd tryckt t-shirt
källa

Det här är inte din typiska bubblajacka. Både den gröna färgen och den bomullsliknande strukturen gör denna bubblajacka mer unik. Du kan bygga en kreativ outfit på den genom att bära en t-shirt med rött tryck och marina skinny jeans. Bär ett par högklackade leopardtryck för att lägga till en sofistikerad och damliknande touch på utseendet.

Pufferjacka med bred randig tröja med läderbyxor

Pufferjacka med bred randig tröja med läderbyxor
källa

För att skapa detta snygga utseende kan du bära en grå och marinblå stickad tröja och en svart bubblajacka som kärnan i outfit. För resten av utseendet kan du bära svarta läderbyxor och ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil och ren.

Grön bubbelrock med rutig skjorta och svarta jeans

grön bubbelrock med rutig skjorta och svarta jeans
källa

Här är ett överraskande damliknande utseende som du kan bygga runt den söta gröna bubblajackan. Använd den med en mörkblå rutig pojkvänskjorta. Koppla ihop dessa bitar med mörkgrå skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Svartvit randig t-shirt med bubblajacka och sneakers

svartvit randig t-shirt med bubblajacka och sneakers
källa

För att se mer avslappnad och naturlig ut, är den svarta och vita randiga långärmade T-shirten ett mycket trevligt klädesplagg, en ikon i världen av casual outfits. För resten av utseendet, använd en svart bubblajacka, marinblå slim fit-jeans och vita träningsskor för en avslappnad och ren finish.

Här är idéerna för bubblajackor som jag vill dela med dig. För dig som letar efter avslappnade sätt att se bäst ut på vintern, bör detta vara en ganska bra lista för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*