Bruna badrumsinredningsidéer

Bruna badrumsinredningsidéer

Brun är inte det mest uppenbara färgvalet för en hemrenovering, och det är orättvist: det är sofistikerat, varmt och lugnande och passar bra med alla typer av neutrala. En sådan färg används ofta i entréer eller kök, men vad sägs om att integrera den i badrumsdekor? Låt mig dela med mig av några idéer för att visa hur vackert ett badrum som detta kan vara!

Färgscheman och stilar

Brun kan ha många nyanser att välja mellan, och medan chokladbrun är det mest populära alternativet kan du välja olika nyanser av ljusbrun, beige, solbränna, taupe och mycket mer. Genom att välja ett ljust färgschema kan du kombinera olika bruna nyanser i en låda. Om du föredrar chokladbrun, ta inte med andra nyanser av den färgen. Kombinera chokladbrun med neutral och svart för att skapa ett super sofistikerat badrum.

När det gäller stilar kan ett brunt badrum utformas i nästan vilken stil som helst, från art deco till minimalistisk. När du väljer stil ska du hålla fast vid färgschemat, vilket motsvarar ett humörligt minimalistiskt badrum i chokladbrunt, till exempel kan vintage se vackert ut i rikt brunt och ett modernt rum ser coolt ut i ljusbrunt eller taupe.

detaljer

Försköna ditt badrum med matchande glansbeslag. Se till att introducera material du gillar – marmor och marmorplattor, sten och trä, plywood och onyx, tapeter med fängslande tryck och mycket mer för att göra ditt utrymme till det ultimata. Lägg till en gallervägg om den passar och välj en överdimensionerad spegel och inbyggda lampor. Belysningsarmaturer kan också vara meningsfulla. Du kan till exempel hänga en hel grupp glödlampor eller lampor över fåfängan. Njut av!

Möjligt färgschema för ett gästbad eller till och med för att hjälpa till.
Moderna badrumsfärger - 50 idéer för att dekorera ditt badrum.
Gästbadrumsdekorationsidéer 98 gästbadidéer 2017.
Information om Rate My Space |  Brun badrumsdekor, toalett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*