Brun läderjacka kläder för kvinnor

Brun läderjacka kläder för kvinnor

Det finns en stor chans att de flesta av er som läser det här blogginlägget redan har en svart skinnjacka i din garderob. Liksom många andra är den ikoniska svarta skinnjackan en av mina favoriter. Men om du bara bär de svarta och inte de bruna också, saknar du helt enkelt mycket. Den bruna läderjackan är nästan lika snygg som den svarta. Det är bara det bruna som skapar en annan känsla än den svala och mörka känslan som den svarta erbjuder. För att visa dig mer om hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i brun läderjacka för kvinnor. Låt oss titta på dem nu.

Brun läderjacka med svartvit randig t-shirt

brun läderjacka svart och vit randig t-shirt
källa

Jag börjar den spännande listan med en snygg och avslappnad som du bara kan uppnå med en brun skinnjacka men inte en svart. Bär den bruna jackan med en svart-vit randig t-shirt på toppen. Koppla ihop dem med rippade blåa skinny jeans och svarta ballerinaskor för en feminin twist.

Brun skinnjacka med helt svarta kläder

brun läderjacka alla svarta kläder
källa

Du kan definitivt fortfarande bygga ett coolt utseende runt en brun skinnjacka. Team en brun skinnjacka med en svart tröja med rund hals för toppen. Använd svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för skinkorna för att komplettera din snygga outfit.

Mattbrun skinnjacka med randig t-shirt och svarta jeans

matt brun läderjacka randig t-shirt svarta jeans
källa

Inte alla skinnjackor är blanka. Faktum är att några av de snyggaste är halvblank eller till och med matt. Här är en snygg och vacker mattbrun läderjacka i kombination med en svartvit randig långärmad t-shirt. Använd svarta, rippade skinny jeans och svarta läderstövlar mitt på kalven för skinkorna så att outfit ser snyggt ut.

Brun skinnjacka med vit virkad miniklänning

brun läderjacka vit virkad minikjol
källa

Hittills har vi bara sett kläder som inkluderar jeans och byxor. Här är en feminin outfit med en vit virkad miniklänning. Du kan enkelt utforma den genom att bära en brun skinnjacka över skjortan. Använd svarta stövletter i läder med dina skor för att göra din outfit stilfull.

Använd den med en vit v-ringad tröja och grå jeans

vita V-ringade jeans, grå jeans
källa

Om din arbetsplats tillåter dig att bära jeans åtminstone på fredagar, här är en elegant casual outfit som du definitivt bör prova. Bär en vit V-ringad tröja och en brun skinnjacka för toppen. Använd gråa skinny jeans och kala klackar med öppna tåband för skinkorna. Bär en brun handväska som passar perfekt till den bruna jackan.

Bär med en randig skjorta och rutig halsduk

Randig rutig t-shirt halsduk
källa

En rutig halsduk får dig ofta att se mer bedårande och ännu mer tillgänglig ut. Här kombineras den svartvita randiga T-skjortan och den bruna läderjackan med en rutig halsduk gjord av crepe och grått linne. Du kan helt enkelt para ihop bitarna med blå skinny jeans och bruna läder knähöga stövlar för att komplettera denna eleganta lager.

Brun läderjacka med en grön tröja klänning

brun läderjacka grön tröja klänning
källa

Det här är ett mysigt, skiktat utseende som är väldigt lätt att dra av. Bär en brun läderjacka med en grön tröja klänning på toppen. Kombinera tröjan med svarta skinny jeans för snygga lager. Avsluta med ett par bruna mockaskurna stövlar för en elegant twist för att komplettera outfit.

Använd den med en vit V-ringad t-shirt och blå skinny jeans

vita skinny jeans med V-ringning, blå skinny jeans
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur en brun skinnjacka kan göra en mycket typisk outfit till en väldigt intressant och snygg. Föreställ dig denna outfit utan en läderjacka, det är i grunden en vit t-shirt och jeanskläder. Om du nu kastar en brun skinnjacka i mixen blir den mycket snyggare. Naturligtvis hjälper även de bruna mockaskinnkängorna med öppna tår.

Kort brun skinnjacka med svart höghöjd minikjol

kort brun läderjacka svart höghöjd minirater kjol
källa

För en street outfit som ser både snygg och vacker ut kan du bära en brun kort läderjacka med en grå t-shirt som topp. Kombinera dem med en svart minirater kjol och nakna plattformssandaler för att skapa en outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner.

Använd den med en vit t-shirt och smala jeans

vit t-shirt skinny jeans
källa

För en mer sofistikerad och vacker vinter- eller höstlook kan du bära en vit t-shirt med en brun skinnjacka som topp. Kombinera dem med blå tvättade skinny jeans och svarta fotkängor. För att ta kläderna till nästa nivå skulle vissa tillbehör som den grå stickade mössan och den gröna linneshalsduken hjälpa till mycket.

Brun jacka med vit linneskjorta och svarta jeans

brun jacka vit linneskjorta svarta jeans
källa

Det är ingen överraskning att en brun skinnjacka passar mycket bra med en vit knappskjorta och svarta byxor. Men den här gången är det lite extra seghet och luftighet att byta ut den vanliga skjortan mot en linneskjorta. För skorna rekommenderar jag att du bär svarta ankelstövlar i mocka.

Bär den med en svartvit randig T-shirt och blå skinny jeans

svart och vit randig t-shirt blå skinny jeans
källa

Allt du behöver är några enkla bitar för ett superavslappnat och elegant utseende. Bär en svartvit randig t-shirt med en brun skinnjacka och blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att hålla kläderna avslappnade och stilrena. Om du vill se snyggare ut, dra den bruna läderjackan över axlarna istället för att ha den på dig.

Bär med vit skjorta & stövlar med lång knapp

vita långa skjortkängor med knappar
källa

Här är en outfit som är lätt att ta av, eftersom du inte behöver bära en figurkramande topp. Överväg istället att ha en vit överdimensionerad knappskjorta och en brun skinnjacka. När det gäller skor, lägg till svarta skinny jeans och grå mocka knä höga stövlar till ekvationen.

Gulbrun skinnjacka med grå t-shirt och jeans

gulbrunt läderjacka grå t-jeans
källa

För en mer iögonfallande look, välj istället en gulbrun skinnjacka. En gulaktig jacka har en grå t-shirt, svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för en avslappnad men ändå uppmärksammande look.

Här är de bruna läderjacka-idéerna som jag vill dela med dig. Om du är kär i din svarta läderjacka är det stor chans att du också kommer att älska den bruna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*