Bröllopsgästbyxor Idéer för kvinnor

När det gäller att delta i en väns bröllop är vissa människor glada över att ha möjlighet att bära en fin klänning som ser helt vacker ut. Samtidigt hatar vissa damer att bära klänningar. De tycker att det är för feminint, eller att det inte passar bra med deras personlighet, eller de bara hatar det. Sedan kommer huvudvärken, hur kan du som gäst klä dig på ett lämpligt sätt för ett bröllop om du inte bär en klänning? Vissa av er kanske till och med bara bär t-shirts och jeans varje dag. Den goda nyheten är att även om du inte gillar klänningar kan du fortfarande se bäst ut på din väns bröllop. Jag ska dela några av de bästa idéerna för en bröllopsdräkt utan klänning med dig.

Palazzo jumpsuit

lång palazzo övergripande
Få en liknande palazzo jumpsuit här
källa

Kortärmad palazzo overall
Få en liknande vit spetsdräkt här

Palazzo overall med låg V-ringning
Få en liknande svart V-ringad jumpsuit här

off-the-shoulder palazzo övergripande
Få en liknande en axel svart jumpsuit här
källa

Att ha på sig en palazzooveraller passar mycket bra som bröllopsgäst. Det finns så många olika typer av palazzoveraller medan vissa gör dig mer pojkig och snygg och andra låter dig visa upp lite hud. Du kan helt enkelt välja en ärmlös eller kortärmad lång palazzo jumpsuit om du hellre vill klä dig unisex. Om du vill se mer feminin och sexig är off-shoulder, low-back, eller low-v-neck design bra val.

Bär en romper till bröllopet

Bär en romper till bröllopet som gäst
Få en liknande vit ärmlös romper här

Bär en romper för bröllopet med en jacka väst
Få en liknande blommig romper här
källa

Blommig romper för bröllopsgäst
Få en liknande gul blomma romper här

Om du känner att en lång jumpsuit är för formell och du föredrar ett mer energiskt utseende, kan det vara en idé du skulle vilja ha en romper till bröllopet. En romper liknar en kort version av en overall. Det låter dig visa upp dina ben och det får dig att se mycket mer uppdaterad ut, speciellt för bröllop utomhus. Kom ihåg att inte ha på dig en romper som är för kort eftersom du är gäst och inte bör ta all rampljuset från bruden. Vanligtvis fungerar en vit eller svart romper med ett mycket subtilt mönster mycket bra för bröllop. Du kan se snyggare ut genom att lägga till fler lager, oavsett om det är en väst eller en jacka. För ett mer flickaktigt och glatt utseende är en blommig romper ett bra val.

Bär origami shorts till bröllopet

Origami shorts
Få en liknande roséguldtopp här

Eftersom origami-shorts har många lager ser de mycket ut som kjolar. Du kan para ihop dina origami-shorts med alla typer av halvformella toppar som vanligtvis är ihop med kjolar. Det borde få dig att se bra ut och få dig att känna dig bekväm som bröllopsgäst.

Papperspåse med shorts för bröllopet

Papperspåse shorts bröllop
Få liknande randiga papperspåse shorts här

Du kan bära shorts av papperspåse till bröllopet om du väljer rätt och parar ihop den med den högra toppen. Eftersom papperspåse kan vara lätt att vara för avslappnad, överväga att köpa en som är gjord av ett finare tyg och en som är mindre baggy. Kombinera shortsen med en formell och vacker topp. En härlig långärmad axelbandslös topp som bilden ovan är ett utmärkt exempel på vad du ska bära till din bröllopsväska med papperspåsar.

Bär vida byxor till bröllopet

Byxor idéer bröllopsgäst
Få liknande vita vidbyxor här

Klänningar kommer att tänka på när det gäller gästkläder för bröllop, eftersom de flesta byxor vi bär på jobbet bara inte ser bra ut för bröllop. Men det finns faktiskt många baggy byxor som ser vackra ut och passar perfekt med bröllopet. Det handlar mest om tyget och skärningen som får dem att se så mycket bättre ut än de vi bär på jobbet. De breda byxorna som du kan bära till bröllopet är gjorda i fint tyg. De har en ganska snäv snitt längst upp och en väldigt lös snitt längst ner för att få dina ben att se så smala och långa ut. Jag tror att både enfärgade byxor och blommbyxor är mycket lämpliga för bröllop.

Använd smala byxor till bröllopet

svarta smala byxor bröllopsgäst
Få liknande svarta smala byxor här

Kom ihåg att skinny jeans är inte lämpliga för bröllop, oavsett hur bra de får dig att se ut. Jag tror att huvudorsaken är att du inte vill att bruden ska tro att du inte respekterar bröllopet genom att bära jeans. De vill bara inte ha minsta chans att göra bruden olycklig. Å andra sidan är smala byxor eller smala byxor lämpliga, speciellt om du kombinerar dem med en fin och formell topp som bilden ovan.

Vit kostym med spets

vit kostym med djup V-ringning
Få en liknande vit kostym här

Om du är den typen som föredrar att bära en kostym för att du är så van att bära den på jobbet varje dag, vad sägs om att ha på dig en spetsöverdel under din blazer för att göra helhetsintrycket mindre seriöst och göra det mer lämpligt för bröllop.

Kaki byxor med pastell topp för bröllopet


Få liknande khakibyxor här

Khakibyxor kan vara för avslappnade, men de kan se tillräckligt bra ut för bröllop när du parar ihop dem med en fin pastell topp. Som du kan se på bilden ovan kan en fin jacka och klackar förbättra utseendet mycket.

Idéerna ovan är fantastiska outfitidéer när du inte är redo att bära en klänning till din väns bröllop. Men om din enda anledning är att du inte är van att bära klänningar, eller om du inte vill bli bedömd av människor, rekommenderar jag starkt att du går ut ur din komfortzon eftersom det är väldigt roligt att ha en fin klänning än bröllop gäst. Du är säker på att ha kul. Det är inget fel med att se bra ut.

Efter att ha delat många bra idéer för bröllopsgästkläder är min personliga favorit (när klänning inte är ett alternativ) palazzo jumpsuit. Jag tycker att det är det säkraste alternativet för för andra idéer måste du verkligen arbeta hårt för att kombinera topp och botten för att se oklädda. Om det är för ett utomhusbröllop, skulle min personliga favorit vara trösklarna eftersom det är mer uppfriskande.

Förhoppningsvis kan de idéer jag har delat inspirera dig att komma med en bra outfitidé för nästa bröllop du deltar i. Förresten, om du ska på ett strandbröllop, har jag redan skrivit en artikel om gula cocktailklänningidéer som får dig att se helt fantastisk ut för cocktailparty utomhus och bröllop. Kolla också in våra andra artiklar som innehåller massor av användbar information och tips om mode, skönhet och fitness. Vårt mål är att inspirera dig att se bäst ut, inifrån och ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*