Broderade meshkläder

Trenden att bära rena nätkläder uppträdde i modebilden för inte så länge sedan. Egentligen är det alltid en utmaning att bära rena kläder, men det ansågs vara lite provocerande. Men idag har tjejer mesh utan att tänka på det. Broderad mesh-topp är något du måste prova. Det är ett perfekt lager som du kommer att älska att bära!

Broderi är ett trevligt sätt att dekorera dina kläder. Du kan göra det själv eller köpa några charmiga bitar med olika broderimönster på.
När det gäller broderade toppar ser du hur praktiska de är att bära. Du kan bära dem för både avslappnade och eleganta tillfällen, korta, med en topp under eller helt genomskinlig. Låt oss tillsammans se några av de outfitidéer jag förberedde åt dig idag.

Jeans med hög midja och broderad mesh-topp

Om du vill bära dina toppar med jeans i hög midja, oroa dig inte för jag har förberett några idéer som kan hjälpa dig med detta. Här är några av de bästa idéerna om hur du bär dina jeans med hög midja med en broderad mesh-topp.

broderade mesh topp jeans med hög midja och mjuk rosa ficka
källa
Sommaren är en idealisk tid för att bära toppar för grödor. Om du väljer jeans med hög midja kommer du utan tvekan att se väldigt trendig och attraktiv ut. Du kan dock aldrig se ut som om du har överdrivit det.
Det färgglada broderiet på denna mesh-topp är perfekt för att kombinera med en rodnande rosa väska. Denna outfit är perfekt för varje dag när du kombinerar den med lägenheter, mulor eller snörskor.

broderad mesh-topp i denimficka med hög midja
källa
Sammetbralette är ett fantastiskt sätt att visa lite hud men ser ändå elegant ut och inte naken. Den broderade meshtoppen är ett utmärkt lager i lager så oroa dig inte. Du kan utforma den med jeans i hög midja och sätta på ett uttalande bälte. Detta är en utmärkt outfit för att träffa några nattklubbar.

broderad svart bralette med mesh-topp
källa
Det är nästan samma situation när du går efter svart bralette. Det ser elegant ut, modernt och klart för kvällen. Du kan stoppa din mesh-topp i jeans med hög midja och fylla på allt med en svart axelväska. Du kan bära detta under dagen eller för fester.

broderade mesh topp shorts
källa
Bär de här midjebrojorna med hög midja och den här härliga blommbroderade mesh-toppen på varma sommardagar. Även om den har långa ärmar är den här toppen perfekt för sommaren. Sätt på ett stort svart bälte medan du kan forma svart bralette under din topp.
När det gäller skor, kan du gå till fotkängor, mulor eller superhöga klackar beroende på vart du vill åka.

Svarta jeans + broderad mesh-topp

Alla svarta outfit fans, detta område är definitivt för dig. Här är några idéer för hur du kan utforma din brodermönstrad topp med svarta jeans eller byxor.

broderade jeans i svart mesh
källa
Det här är en underbar skjorta med knappar som ser perfekt ut för både avslappnade och eleganta tillfällen. Randig fåll är ganska fantastisk och lägger till en touch av glamour i denna skjorta. Blomsterbroderiet ser riktigt vackert ut, så låt den här toppen sjunga en sång. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Avsluta allt med en svart väska.

broderade jeans i svart mesh
källa
Stort blommigt broderi täcker nätet, så du kan välja den här toppen för mer formella tillfällen. Ärmarna har små fransar på båda sidor som gör den unik.
Kombinerat med svarta jeans och minimala smycken kan du bära denna topp för både avslappnade och formella tillfällen.

Vita jeans + broderad mesh-topp

Vad sägs om en vit jeansdräkt? Lita på mig. Det är mycket trevligt.

broderade vita mesh-jeans
källa
Vita jeans med hög midja är bra när de kombineras med en broderad mesh-topp. Toppen i sig är underbar, med klockärmar och blommig broderi. Den har en grödfåll så att du kan forma den på semester eller i staden på varma sommardagar.

broderad mesh topp vit jeans gul ficka
källa
Låt ditt blommiga broderi matcha väskan. Om du gillar ljusa färger, låt den vara gul. Det är fantastiskt att lyfta både lyftare och trendiga färger. Vita jeans ser moderna och eleganta ut. Du kan använda den här meshtoppen som en lagerklämma över den svarta toppen.

Läder kjolar + broderad mesh topp

Jag tycker alltid om att blanda material. Låt oss se hur man blandar läder kjolar och mesh toppar.

broderad mesh topp läder kjol
källa
Röda broderade blommor på denna mesh-topp ser väldigt snygga och vackra ut. När du kopplar ihop med en skinnpennkjol kan du bära den för eleganta eller formella tillfällen. I det här fallet kan du lugna ner det genomskinliga materialet genom att bära en kavaj eller kofta över den.

broderad minikjol gjord av meshläder
källa
Klockhylsor var en av de viktigaste trenderna under den senaste säsongen. De ser väldigt coola ut och påminner mig om en tid i det förflutna när jag bar (och älskade) dem som en ung flicka.
Du kan bära din broderade mesh-topp med en mini läder kjol som har en dragkedja på framsidan.

axelbroderad mesh topp läder kjol
källa
Den axelbandslösa meshtoppen ser fantastiskt ut när du kombinerar den med en minikjol i läder. Du kan para ihop den med en ärmlös bralette eller till och med en bikini när du är på semester.
Använd den med sandaler, mulor eller snörskor.

A-linjekjol + broderad mesh-topp

broderad mesh topp en linjekjol
källa
A-line kjolar är inte så smickrande för alla. Var noga med att prova det innan du köper det. Dessutom ser det bra ut ihop med en mesh-topp med klockhylsor. Det genomskinliga materialet är täckt med färgglatt blommig broderi på fållen och ärmarna.

Denim kjol + broderad mesh topp

broderad mesh denim kjol
källa
Om du inte gillar blommomotiv är det inget problem. Du kan välja denna fantastiska svarta broderade mesh-topp och hålla din outfit lågmäld och enkel. Om du vill ha den på sommaren, kombinera den med en mini rimskirt och lägg på den med läder eller ankelstövlar med öppen tå.

Blanda mönstren

broderad mose topp randiga byxor
källa
Du behöver inte följa reglerna. Allt är tillåtet på mode. Blanda färger, blanda mönster och njut av att skapa nya kläder. Denna outfit består av en broderad mesh-topp och randiga byxor och ser vacker ut.

Jag hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Var noga med att läsa alla andra stilguider som vi har förberett för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*