Broderade bomberjackor

Jag nämnde i ett annat blogginlägg hur mycket jag älskar bomberjackan. Jag gillar hur en bomberjacka ser ut som en tonad dun eller mer avslappnad version av en skinnjacka. Idag ska jag prata om en väldigt specifik typ av bomberjacka som ser väldigt snygg och iögonfallande ut, det är den broderade bomberjackan. Om du är intresserad av att göra dina casual outfits mer intressanta, har du kommit till rätt ställe. Jag har sammanställt en lista över de bästa broderade idéerna för bomberjacka för dig. Låt oss titta på dem.

Broderad bomberjacka i svart och rosaguld


källa

Jag startar den här spännande listan med outfitidéer med att visa dig den här snygga broderade bomberjackan i svart och rosaguld. Bär en vit chiffongblus, svarta skinny jeans och rosa fotkängor för att skapa en helt snygg och anmärkningsvärd outfit runt den här vackra jackan.

Vit och svart broderad bomberjacka med stickad tröja

vit och svart broderad bomberjacka stickad tröja
källa

För en snygg och lite baggy look kan du bära en svartvit broderad bomberjacka med en överdimensionerad vit stickad tröja för toppen. Använd svarta vidbenbyxor i vidben. Lägg till ett par röda ballerinaskor i looken efter en feminin touch.

Svart bomberjacka med mamma-jeans

svart bomberjacka mamma jeans
källa

Om du tror att mammas jeans inte kan bäras med stil kan du ha blivit vilseledd av ordet ”mamma”. Här är en snygg outfit som kretsar kring mammas jeans. Du kan enkelt kombinera dem med en svart stickad tröja och svart broderad bomberjacka. För skorna kan du vara väldigt kreativ med ett par guldklackar för att göra outfit mer iögonfallande.

Svart broderad bomberjacka med läderbyxor

svart broderad bomberjacka läderbyxor
källa

Här är en nästan helt svart look som ser riktigt cool och mörk ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart broderad bomberjacka med en ljusgrå t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och svarta klackar med öppen tå för att lägga till mörkret i kläderna.

Bomberjacka med läderväst och midikjol

Bomberjacka läderväst midi rock
källa

Det här är en väldigt snygg skiktad outfit som kan se väldigt snygg ut på smala damer medan den kan se lite tjock ut på andra. Så du måste vara din egen domare för att se om den här typen av outfit passar dig eller nu. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med svart läderväst och en svart och guldrosa broderad bomberjacka. Team bitarna med en vit midi-penna kjol och svarta knähöga mockaskor.

Svart bomberjacka med rosmönster

Svart bomberjacka rosmönster
källa

Den här svarta bomberjackan är en blickfångare med ett broderat rosmönster. Använd den här jackan med en svart t-shirt och svarta skinny jeans för att se snygg och robust ut. Bär vita sneakers för skorna för att lägga till en avslappnad och sportig touch till denna fantastiska outfit.

Bär med en svart crop top och maxilinnekjol

svart crop topp maxi linnekjol
källa

Här är ett sexigt sätt att forma en bomberjacka. Bär en svart criss cross crop top för en topp med en broderad jacka i svart och rosaguld. Använd svarta byxor med hög midja och vida ben. Koppla ihop dessa bitar med svarta plattformssandaler för att komplettera detta snygga och sexiga utseende.

Rosa bomberjacka med jeans och stövlar

rosa bomberjacka jeans stövlar
källa

Fram till denna punkt har vi sett många svarta bomberjackor. Låt oss säga mycket om ljusare bomberjackor. Här är till exempel en rosa broderad bomberjacka. Du kan bära den med en rosa bodycon-topp, skinny jeans med manschetter och ett sällsynt och vackert par rosa stridsstövlar.

Blå broderad bomberjacka med vit t-shirt

blå broderad bomberjacka vit t-shirt
källa

För ett ungdomligt och snyggt utseende kan du bära en vit beskuren t-shirt med en kungsblå och vit broderad bomberjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta och vita sneakers för att se snygga och avslappnade ut. Om du vill lägga till en liten feminin touch, kan du bära en rosa läderhandväska göra just det för dig.

Svart och rosa Dragon Broderad bomberjacka

svart och rosa drake broderad bomberjacka
källa

Om du vill ha en kinesisk stil i din outfit bör du vara intresserad av den här svarta och rosa drake broderade bomberjackan. För att bygga en snygg och vacker outfit runt den här jackan kan du bära den med en ljusrosa skjorta, beige shorts och ljusrosa klackar.

Grön jacka med vit lång skjorta

grön jacka vit lång skjorta
källa

Denna outfit är snygg och till och med lite pojkaktig. Bär en röd broderad bomberjacka med en lång och överdimensionerad vit blus för att uppnå detta iögonfallande utseende. Bär dem med blå jeans med raka ben och svarta raka klackar för ett kreativt och kontrasterande sätt att komplettera din outfit.

Marinbroderad jacka med hög midja flare kjol

Mörkblå, broderad jacka med hög midjekjol
källa

För en förtrollande look intill kan du bära en mörkblå broderad bomberjacka med en ljusblå blus. Kombinera dem med en rosa tryckt högväntande utsvängd kjol och guldmetallskor. Komplettera outfit med en extra feminin touch genom att bära en chockerande rosa läderhandväska.

Svart broderad bomberjacka med vit chiffongkjol

svart broderad bomberjacka, vit chiffongfläckad kjol
källa

Det här är en intressant outfit som försöker sätta ihop en feminin och mörk bit. Resultatet är förvånansvärt bra. För att uppnå detta kan du bära en svart broderad bomberjacka med en utsvängd vit chiffongkjol. Koppla ihop dem med rosa guld spetsiga tåklackar för en elegant touch.

Blå och guld bomberjacka med jeansshorts

blå och guld denimjacka med bomberjacka
källa

Detta är en snygg och iögonfallande blå och guldbroderad bomberjacka. Kombinera det med en vit t-shirt, jeansshorts och vita sneakers för en avslappnad, snygg och ungdomlig outfit.

Använd den med en vit blus och svarta skinny jeans

vit blus svart skinny jeans
källa

För ett konstnärligt och avslappnat svartvitt utseende kan du bära en svartvit bomberjacka med en vit blus som topp. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta sandaler för en avslappnad look.

Hoppas du tycker om de broderade idéerna på bomberjacka-outfit jag just delade med dig. Jag tycker att de är så snygga men de nämns inte tillräckligt. Nu, om du kan lägga till det i din portfölj med outfitidéer, har du ett annat trick som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*