Brända orange tröjor

Brända orange tröjor

Om du följer modetrender, landningsbanor och gatustil vet du förmodligen att orange var färgen på höst / vintersäsongen. Denna säsong förvandlades den dock till en mörkare nyans som kallas bränd orange. Du borde se att landningsbaneshower var färgade i denna nyans. Tveka inte att köpa en bränd orange tröja.

Tröjor är min favorit häftklammer. Inte bara på vintern; De är perfekta för övergångsväder, tidig vår eller sen höst.
Den brända orange nyansen passar bra i svart, vitt, grått och andra primära och neutrala färger. Du kan vara säker på att du kommer att ha en fantastisk outfit på nolltid!

Låt oss se vilka outfitidéer jag har samlat från några av de mest populära bloggare, street stylers och andra modeinspelare.

Orange är den nya gråa

bränd orange tröja grå
källa
Att ändra dina svarta detaljer till grå är alltid en smart idé. På så sätt kommer du att göra dina kläder ljusare.
Denna outfit är perfekt för din arbetstid. Grå midikjol, smickrande och med A-snitt, är perfekt för vardagskläder. Den brända orange tröjan är överdimensionerad och mycket bekväm. Du kan lägga en tryckt halsduk för ett bättre utseende.
Flickor vet vikten av att ha en stor shoppingväska varje dag. Du kan lägga så många saker i det som är väldigt bekvämt.

Ränder

brända orange tröja ränder
källa
Tillsammans med denna intressanta väska är denna outfit ensam en väldigt glad och sjungande vår!
Den orange tröjan har ränder i olika färger, vilket ser väldigt snyggt ut. Om du letar efter en ny favorittröja har du kommit till rätt ställe! Jag har redan hittat dig! Använd den med jeans och fotkängor eller chinos för mer eleganta tillfällen.

Guld och bränd orange tröja

bränd orange tröja guld kjol
källa
Guld och orange är förvånansvärt en bra kombination. Detta är för älskare av paljetter och mousserande kläder.
Den överdimensionerade orange tröjan kombineras med en guldplisserad kjol. Undrar du hur det ser ut? Titta bara på det här fotot ovan. Denna modeflicka valde guldsmycken och en guldpåse. Du kan definitivt gå för denna outfit som en vardagskombination.

Orange och röd

bränd orange tröja röd
källa
Brinnande sol har de mest imponerande färgerna. Om du vill överföra dessa toner till dina outfitkombinationer, blanda bara och matcha röda och orange tröjor. Du kan bara lägga till detaljer som den här röda väskan, men det påverkar inte sofistiken i detta utseende.
Men om du går efter färgglada och tryckta byxor, kommer din outfit att få ett intressant deltagande. Varför inte?

Neutral

bränd orange tröja neutral
källa
Om du fortfarande är en gymnasieflicka, överväga denna bekväma outfit. Att ersätta de rippade jeansen med klassiska kan definitivt visa dina vänner hur man följer trender som du!
Bär din orange stickade tröja med platta chelsea stövlar så blir du huvudstjärnan.

Matchande tegelsten

Bränd orange tröja för att matcha
källa
Matchande kläder är mycket praktiska. Du behöver inte tänka på färger eftersom du bara har ett alternativ. Oavsett vilken färg du väljer kan du inte gå fel.
Här brände vi en orange eller tegel nyans på tröjan och läder kjolen. Hon bestämde sig för att bryta denna outfit med en gul ormskinnsväska. Det är ett utmärkt sätt att få din matchande outfit att se spännande ut än tråkig.

Jeans med hög midja och randig tröja

brända orange tröja ränder
källa
Om du vill hålla koll på hösten skulle det vara smart att ha på sig en bränd orange tröja.
För en vardaglig outfit, välj jeans med hög midja, dra i din favorittröja och dra i ett svart bälte. Patentläderstövlar med blockklack och orange fuskpäls är bra tillbehör.

Lårhöga stövlar

Lårhöga stövlar med en bränd orange tröja
källa
Du vet redan hur trendiga lårhöga stövlar var förra året. Ändå är de många kvinnors önskan att försöka integrera dem i sina dagliga kläder.
Den här tjejen visar oss hur vi ska vara avslappnade och avslappnade. Hon bär en bränd orange turtleneck i lös och överdimensionerad form blandad med smala jeans och beige mockaskor.
Detta är en vacker outfit för vardagligt bruk.

Röd randig bränd orange tröja

bränd orange tröja röda detaljer
källa
Tjocka tröjor är min favorit. De är så smickrande och överdimensionerade, perfekta för vardagskläder. I kombination med smala svarta byxor och spetsiga tofflor är den här tröjan perfekt för vardagliga tillfällen eller för arbetskläder.
Om du gillar röd färg bör du para ihop din outfit med röda detaljer som den här fantastiska axelväskan.

Jeansshorts

grön ficka av bränd orange tröja
källa
För det övergångsvädret, när det inte är så kallt men du också känner att sommaren är över, behöver du en kombination som den här.
Överdimensionerad tröja i bränd orange nyans inbäddad i jeansshorts. Om du verkligen vill göra ett uttalande med till och med den mest avslappnade klädseln, överväga att para det här utseendet med en grön väska.
När det gäller skor kan du välja lägenheter, sandaler om det inte är för kallt eller fotkängor om vädret är kallt.

Två tröjor

bränd orange tröja två tröjor
källa
Olivia Palermo bevisar att två tröjor är bättre än en. Det passar bra med orange toner, medan midikjolen i A-linjen förblir i en neutral brun färg.
Hon bär denna outfit väldigt artigt och gör ett uttalande med blå rygglösa tofflor.
Det här utseendet kan vara din nya arbetskläderinspiration.

Vita shorts för sommaren

brända orange tröja vita shorts
källa
Vissa tjejer är mycket skeptiska till den orange färgen. Jag kan förstå, men det finns ingen rädsla om du kombinerar det med svart eller vit färg. Det är väldigt lätt och en märkbar nyans, så var redo för massor av utseende.
Vita shorts med hög midja samt vita loafers och en orange tröja är en fantastisk kombination.

Om du fortfarande är i ett dilemma om att bära den här nyansen, kolla bara på landningsbanan visa bilder av couture eller New York Fashion Week som just har avslutats.
Den brända orange tröjan kommer att tjäna dig bra. Det är en fantastisk klädsel för avslappnade och eleganta tillfällen. Som du kunde se är det väldigt enkelt att bära dem med jeans, damklänningar och byxor och passar för många olika evenemang.
Hoppas att du kommer att försöka återskapa en del av utseendet. De är superlätta att testa och samtidigt en fantastisk blickfångare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*