Boucle Coat Outfit Idéer

Boucle kappa och jacka är pelare eller franska mode. Det är det smickrande och väldigt eleganta materialet som parisiska kvinnor verkligen älskar att bära. Om du är ett fan av fransk stil och försöker återskapa deras utseende, ska jag visa dig hur du kan göra det med bara ett objekt – boucle coat.
Du kan kombinera det med andra kläder som du redan har i din garderob. Det är lätt att bära den här kappan med jeans, klänningar och kjolar. Boucle är ett varmt material så att du kan vara säker på att den håller dig varm på kalla vinterdagar. När du är redo att se mer, bläddra ner och njut av många olika outfitidéer jag har förberett.

Senap och denim

Boucle Coat Senap Jeans
källa
Trenden med att använda dubbel denim har exploderat i år och verkar inte sluta. It-Girls från hela världen har återskapat dessa all-denim-utseende. Försök dock att inte se ut som Britney och Justin. Det är bara en varning. Senap Boucle Coat har en fin balans mellan olika typer av jeans. Snakeskinn stövlar är ett uttalande i denna outfit look.

Grå och svart

Boucle Coat grå svart
källa
Vissa modebloggare älskar neutrala och mörka färger. De perfektar också den minimala klädstil. Den här tjejen är en av dem. Hon klär sig minimalt och mycket polerad. Alla svarta / grå kläder är mycket tacksamma för att ha på sig och kombinera. Den här är perfekt för vintern.

Svarta rippade jeans

Boucle Coat vit kappa
källa
Svart och vit mix gör att varje outfit ser sofistikerad ut. Denna varma kombination är perfekt för höst- eller vinterdagar. Om du planerar att spendera några timmar utomhus, ta en kopp kaffe eller lunch, är detta utseende den perfekta lösningen. Glöm inte att sätta på en beige fedorahatt. Det är ett instruktionselement.

Alla rodnar rosa

Boucle Coat Pink
källa
Om du inte bär rosa den här säsongen betyder det att du inte följer några trender. Rosa boucle-kappa ihop med byxor med hög midja ser väldigt snygg ut och med en high street-stil. Du kan lugna den här rosa mixen med en vanlig vit t-shirt och pumpar i samma färg.

Rosa och lila trend

Boucle Coat rosa lila
källa
Pantone gjorde lila till årets färg. Jag blev förvånad men jag älskade det. Jag älskar lila och jag kan inte vänta med att prova något gjort i denna nyans. Det som är bra med lila är att det passar perfekt med andra pastellfärger som rosa. Gå för den här härliga rosa kappan, lila collego och jeans.

Grå boucle kappa

Boucle kappa grå och svart beige
källa
Tweed boucle-kappan är ihop med resten av den svarta klädseln. Dessa två färger tillsammans gör att även den mest avslappnade outfit ser glamorös och polerad ut. Du kan välja en beige väska och klackade stövletter. Denna look är utmärkt som inspiration för arbetskläder.

Mjuk beige kappa med minikjol

Boucle Coat beige stövlar
källa
Långrock och minikjolkombination är en av mina favoritkombinationer. Längderna är perfekt kombinerade så att du kan bära det här utseendet även på kalla vinterdagar. Vintern är inte en ursäkt för att inte bära ljusa och rodnande färger. Dessa Timberland vinterskor kommer definitivt att ge dig en kantig känsla.

Modern estetik

Boucle Coat Estetisk
källa
För några år sedan blev sneakers en oumbärlig del av vardagen. Oavsett om du bär sportiga eller eleganta hängslen, är sneakers lämpliga och moderna. Mörka jeans, superstar-sneakers och en grå boucle-kappa är några av pelarna i vardaglig stadsstil. Bär den på en promenad, en helgkaffe eller till marknaden.

Mjukrosa kombination

Boucle Coat rodnar rosa
källa
Du känner till stunder när du vill klä dig i något minimalt framför din garderob på bara 10 minuter. Bra skinny jeans, en rodnande rosa tröja och en boucle-kappa är perfekta för vardagskläder.

Smaragdgrön boucle kappa

Boucle kappa smaragdgrön
källa
Vissa färger är bara perfekta. Smaragdgrön är definitivt en av dem. Det ser sofistikerat och polerat ut. Det är också väldigt mångsidigt och fungerar perfekt med alla andra färger. Den här långa boucle-kappan ser fantastiskt ut i kombination med svarta lackläderstövlar, jeans och en grå tröja.

Matchande vinröd

Boucle rockar burgundy
källa
Vin eller vinrött ser alltid bra ut när du behöver en elegant outfitkombination. Den här tjejen valde en vinbukettrock, i kombination med svarta skinny jeans, en matchande vinpåse och fotkängor. Du kan välja denna look för arbetskläder. Det är mysigt och varmt för vardagen.

Boucle tweedrock

Boucle kappa grå tweed
källa
Klassiskt är klassiskt, eller hur? Svart tweed-kavaj eller kappa är din bästa vän i alla situationer. Tweed-kappa är en viktig del av din garderob. Du kan utforma det på många olika sätt. Den här tjejen parade ihop den överdimensionerade boucle tweed-kappan med svarta byxor och lackläderstövlar.

Parisiskt utseende

Boucle Coat parisisk look
källa
Som jag nämnde tidigare älskar franska kvinnor att bära blommor. Du kombinerar dem med avslappnade och eleganta häftklamrar. Denna modebloggare valde en grå kappa, kamelhalsduk, korta jeans och svarta loafers. Det här är en fantastisk outfit för en weekendpromenad.

Lederhosen och sneakers

Boucle kappa läderbyxor
källa
Lederhosen är ett uttalande för varje outfitkombination. Även om du utformar något avslappnat, byxorna ger dig en kantig känsla. Du kan välja en axelväska med en sidenhalsduk runt kedjan. Det ser spännande ut och helt unikt.

Italienare gör det bäst

Boucle Coat italiensk
källa
Italienska tjejer älskar blommiga rockar. Du kombinerar den med lederhosen och skjortor med knappar. Denna beige boucle-kappa passar utmärkt till resten av klädseln. Det här utseendet kan vara din nya arbetskläderinspiration. Du kan forma den med pumpar eller stövlar över knäna.

Vit look med rosa kappa

Boucle kappa vitrosa
källa
Vitt utseende är fantastiskt även på vintern. Men om du bär dem när det snöar, försök att inte se ut som en snöflinga. Det är därför denna kappa är ett fantastiskt val på grund av dess färg. Den rosa boucle ser väldigt perfekt ut och väldigt modern.

Röd och rosa boucle kappa

Boucle Coat rödrosa
källa
Jag tyckte inte om en kombination av röd och rosa färg i flera år. Jag trodde att det var något jag aldrig skulle ha på mig. Men dessa kläder fick mig att känna mig helt kär i dessa dagar. Detta är för vardagligt bruk. En tryckt T-shirt, boucle kappa, jeans och svarta tofflor är fantastiska att kombinera.

Var noga med att läsa alla andra outfitidéer vi har förberett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*