Bootcut Jeans för kvinnor

Bootcut Jeans för kvinnor

Kom ihåg att skor är viktigast. Stövlar klär sig bättre med stövlar och höga klackar, vilket betonar den långa och tunna linjen i denna modell. Men jeans täcker nästan alla skor, så välj inte för mycket. Prova utseendet med en vit t-shirt och stövlar. En vit, monterad t-shirt med knappar är idealisk för medium eller mörk bootcut jeans. Det är det klassiska utseendet, perfekt för ett par bruna stövlar från nästan alla modeller. Testa västerutseendet. Bär en flanellskjorta eller tröja, jeans med bootcut och ett par cowboystövlar. En titt på helgen eller avslappnad, kombinerar komfort och stil.

Skapa snygga jeans med bootcut med en fin blus eller topp. Kvinnor med framstående bröst bör ha en något passande blusmidja. Lägg till höga klackar eller fotstövlar.

Använd bootcut jeans när du arbetar med en blazer. Använd en svart kavaj för ett professionellt utseende och en trendig eller kontrasterande kavaj för ett mindre formellt tillfälle. Ta på dig ett par höga klackar med en kompletterande färg.

Välj låga skor för preppy stil. Om du har bootcut-jeans som är för korta för att bära med höga klackar, kan du använda balettplattorna i kombination med en tröja och tröja eller en cardigan med rund hals.

Tänk på bootcut jeans som de klassiska och vardagliga jeansen i din garderob. Det tar tid och lite pengar att hitta rätt passform för dig så att du kan para ihop dem med nästan vad som helst, inklusive skjortor, t-shirts, t-shirts, jackor, sidenskjortor och mer.

True Religion Womens Bootcut Jeans[BootcutJeansWomen04[BootcutJeansWomen04
Signatur av Levi Strauss & Co. - Signatur av Levi Strauss & Co.
maurices Plus Size - Ellie Dark Wash Bootcut Jeans, Dam, ($ 37.
Adiktd Brown Trespassing Mid-Rise Bootcut Jeans - Kvinnor |  Bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*