Bondgårdens matsalar och zoner för att inspireras

Bondgårdens matsalar och zoner för att inspireras

Vi fortsätter att dela med dig de mysigaste dekorationsidéerna för bondgårdar. Dagens artikel handlar endast om matsalar eller matplatser eftersom inte alla vill ha en separat matsal. Din matsal kan fortsätta den lantliga köksdesignen med ett rustikt matbord, korgstolar, mysiga lampor ovanför bordet och persienner på fönstren. Ett vintageskåp, träbänk och öppen spis, om någon, kommer att ge en gnista till din inredning. Lägg till en burlap-löpare, matta, rutiga eller blommiga textilier och voila! Den stora poängen här är att du själv kan göra många saker: möbler, mattor eller textilier – du kan skapa exakt vad du vill billigt! Få inspiration och dekorera med de coola exemplen nedan!

Färger och material

Bostadsområdena på gården är vanligtvis gjorda i neutrala färger – grädde, vit, grå, brun, beige och andra nyanser. Du kan välja ett monokromatiskt färgschema i svart och neutralt och lägga till subtila nyanser av rost, orange, ljusgrön eller gul. När det gäller material som används är trä ett måste. Du kan välja träklädda väggar och tak, trämöbler och skyltar. Om du har en öppen spis, kläd den med tegel eller sten, ta med metalllampor och kanske en trä- och glasbuffé.

Möbler och tillbehör

Ta reda på vilka stilar du kommer att blanda med bondgård: modern, vintage, shabby chic eller till och med glamorös och välj möbler och tillbehör därefter. Möblerna för ett bondgårdsrum kan färgas, vitkalkas eller till och med målas svart för att skapa en kontrast. Lägg till korg- och metallstolar för textur, häng inramade ljuskronor och lampor, skyltar och konstverk om du vill. Lägg till krukväxter, vintagespeglar i ramar och jutmattor så är du klar!

62 matsalar och zoner för bondgårdar för att bli inspirerade |  Heminredning .
62 matsalar och zoner för bondgårdar för att bli inspirerade (med bilder.
62 matsalar och zoner för bondgårdar för att bli inspirerade |  Sala da.
62 matsalar och zoner för bondgårdar för att bli inspirerade - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*