Bomberjackor med paljetter

Bomberjackor med paljetter

Att bära paljetter innan solen går ner verkar som en konstig idé. Under de senaste åren är det dock inte ovanligt att ha gnistrande kläder under dagen enligt gatustil. Jag måste erkänna att det verkade lite konstigt först, men nu gillar jag att ha paljetterna ensamma när som helst.
Bomberjackan med paljetter är den perfekta kombinationen av casual och glamoröst plagg som också kan bäras under dagen.

Bomberjackan är väldigt mångsidig. Paljetter, å andra sidan, är inte särskilt avslappnade, men med rätt råd kan du utforma dem ordentligt.
I det här inlägget ser vi exakt hur man gör det. Att ha på sig en bomullsjacka med paljetter är inte så svårt. Du kan bära den med enkla skinny jeans eller en elegant klänning. Hur som helst, du kommer att se fantastisk ut.

Paljett bomberjacka med nummer (även känd som en sportjacka)

Bomberjacka med paljetter
källa
Det har aldrig varit lättare att se cool ut. När du bär den här jackan kommer du att känna dig så snygg och se så cool ut. Det kombineras med ett enkelt par jeans. Du kan bära en elegant tröja eller topp under jackan. Om du vill kombinera sportig och elegant stil kan du bära den här paljettbombern med en elegant klänning.

Bomberjacka med paljetter och t-shirt med tryck

T-shirt med paljettbomberjacka
källa
Denna look är väldigt ung och modern. Den kan bäras vid vardagliga tillfällen. Du kan bära den här kombinationen med grå jeans och lägga till lite smycken för att komplettera det snygga paljettutseendet.
Beroende på tillfälle kan du bära både klackar eller platta skor.

Paljett bomberjacka med skjortklänning

Bomberjacka med paljetter
källa
Elegant och väldigt trendig, denna outfit är perfekt för eleganta tillfällen som cocktailparty, utomhus eller till och med julfest. Det ser enkelt ut men ändå väldigt elegant. Du kan bära en bomullsjacka med paljetter och en enkel svart klänning med rak snitt. Kombinera allt med svarta höga klackar.

Färgglada bomullsjacka med paljetter

Paljett bomberjacka färgglad
källa
Detta är den perfekta kombinationen av dagliga och klassiska basfoder. Det är bra för en daglig promenad när du vill ha platta skor. Men om du parar ihop den veckade kjolen och toppen med höga klackar och paljettjacka kan du gå ut på en nattklubb.

Candy Lookalike Bomberjacka med paljetter

Paljett bomberjacka Candy Pink
källa
En rosa färg var alltid svår att bära. Du bör försöka att inte se ut som en barbie på ena sidan eller en sockermajs på den andra. Den här bomullsjackan med paljetter ser väldigt mjuk och flickaktig ut.
När du parar ihop den med de delikata rosa byxorna och den rosa spetstoppen får du en perfekt kombination av ungt utseende.

Grå bomullsjacka med paljetter

Paljett bomberjacka grå
källa
Den tryckta minikjolen med volanger är perfekt för sommaren. När det är lite kallt kan du lägga den grå bomberjackan med paljetter över axeln. Om mönster är din grej kan du blanda och matcha din väska för att matcha kjolen.
Kombinera allt med cykelstövlar.

Bomberjacka med dubbla paljetter

Bomberjacka med paljetter
källa
Det kan aldrig finnas för många paljetter i en outfit. Du kan forma paljettkjolen med samma jacka utan att se ut som en julgran.
Lugna allt med svarta sneakers och lite furigt tillbehör.

Bomberjacka i guld

Paljett bomberjacka guld
källa
Den här tjejen älskar uppenbarligen färger! Hon kombinerade guldjackan med gröna byxor i corduroy och en broderad T-shirt. Kombinationen är ganska spännande och ser väldigt excentrisk ut.
Du kan gå på ett hemmafest på nyårsafton klädd så här.

Paljett bomberjacka med spårbyxor

Sequin bomberjacka spårbyxor
källa
Träningsbyxor blev en motvillig häftklammer. Du kan nu bära dem med klackar utan tvekan kommer du att se obekväm ut. När du parar ihop den med paljettbomberjackan ser den här outfit ännu bättre ut!
Du kan bära den här kombinationen för jobbet eller för en drink på sen eftermiddag med dina vänner.

Jeansshorts med bomullsjacka med paljetter

Bomberjacka med paljetter silver
källa
När vädret varken är här eller där eller när det är kallt ute, bör denna typ av outfit bäras. Kombinera din bomullsbomberjacka i silver med jeansshorts och coola vintage solglasögon!
När det gäller skor är det bäst att ha en klassisk vit superstjärna eller andra vita sneakers.

Gul klänning med bomullsjacka med paljetter

Gul bomullsbomberjacka
källa
Detta är en mycket intressant och färgglad bomberjacka. Det ser så excentriskt och unikt ut. Du kan bära den i ljusa färger som gul eller röd. Om du vill lugna ner den här kombinationen kan du utforma den med elegant svart eller vitt.

Randig bomullsjacka med paljetter

Randig bomullsjacka med paljetter
källa
Svart och vit kombination är alltid inspirerande. De kommer att vara för alltid och klassiska för alltid. Olivia Palermo vet definitivt hur man bär dem. Det här är väldigt elegant och elegant. Hon bär en randig bomberjacka med paljetter, svarta byxor och en vit tröja. Du kan fylla på allt med svarta fotkängor.

Bomberjacka med paljetter med blå överdel på axeln

Paljett bomberjacka blå skjorta
källa
När det soliga vädret kommer kan denna outfit vara perfekt att skina. Paljetterna på bombern gör dig elegant och den blå klockhylsan gör ditt utseende väldigt elegant och snyggt.
Denna fantastiska outfit passar för vardagen, på jobbet eller för en drink efter jobbet med vänner eller kollegor.

Randig kjol med bomullsjacka med paljetter

Bomberjacka med paljetter
källa
Guld pailletter är inte bara reserverade i kategorin semesterfest. De kan utformas med en beige fransad kjol och svarta remmar sandaler under dagen.
Denna outfit är perfekt för vardagliga fester vid poolen eller på en elegant balkong.

Vita jeans med bomullsjacka med paljetter

Paljett bomberjacka vita jeans
källa
Vita jeans och en vit t-shirt passar perfekt till en svart paljettbomber. Du kan lägga till tillbehör som en halsduk eller bälte. Fyll på den med den tryckta påsen.
Pointe skor är ett måste.

Snörningsknapp med bomullsjacka med paljetter

Spets med bomullsjacka med paljetter
källa
Mycket raffinerad och elegant knäppt skjorta i kombination med en gyllene paljettjacka för den ultimata chic looken. Denna kombination lugnas av en enkel och rak jeans.
Du kan bära den med platta klackar eller höga klackar beroende på de händelser du planerar att ha den här looken på.

Detta var listan över de 16 bästa outfitidéerna för att bära bomullsjackor med paljetter. Jag hoppas att du gillade det och hittade något åt ​​dig!

Var noga med att läsa alla spännande outfitidéer som vi har förberett för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*