Boho veranda

Boho veranda

Boho-chic och zigenare stilar är fria och mycket avslappnade samtidigt som de är livliga och ljusa. Boho heminredning är lätt att återskapa eftersom det inte kräver mycket matchning, och du kan få några återvunna och vintagebitar och massor av DIY-inredning. Om du är på humör för lite boho-dekor till ditt hem och inte vet var du ska börja, låt oss försöka bygga en boho-veranda. En veranda är det första rummet dina besökare ser. Så varför inte uppmuntra dina gäster att känna sig fria och bekväma samtidigt? Här är några tips för att göra din veranda boho chic och glädja gästerna.

möbel

Välj möbler baserat på ditt rums storlek: om det är litet, välj bara några föremål – en gungbänk, stol eller ottoman. Om det är stort kan du gärna ställa in en sittgrupp och kanske också en matsal och sovplats. Vilka möbler för en boho-entré? Gå efter ett boho- eller vintagebord, några rottingbänkar och stolar, en ottoman i läder och ett korgbord. En vintagekista kan användas som sidobord, och en macrame-hängmatta kan också vara en fin bit för en liten veranda, och den ser väldigt bra ut. Om du vill ha ljusa färger, välj färgglada och ljusa klädsel eller neutral klädsel om du vill ha ljusa färger.

dekor

Inredningen ger plats för boho! Ta först ljuslyktor, marockanska bättre, för att tända verandan, eller om du föredrar korglampskärmar för hängande lampor. För det andra, leta efter färgglada tryckta textilier: mattor, överkast, kuddar som har en stark boho-känsla och är lätta att tippa med om du vill skapa och sy. För det tredje, lägg till korgar och korg- och rotting accenter för en frisinnig känsla. En av de viktigaste sakerna för ett boho-utrymme är att gunga krukväxter och växter – den kan placeras var som helst, och om det inte finns tillräckligt med utrymme – häng planteringarna och du kan skapa en hel hängande trädgård! Vill du ha en boho-känsla? Gör en riktig tipi direkt på verandaen!

Bästa Boho Chic utemöbler för att omforma veranda |  Bohemiskt rum.
23 Boho-verandor som du aldrig vill lämna - DigsDi
24 välkomnande idéer till Boho Porch Decor |  ComfyDwelling.c
39 Awesome Bohemian Porch Décor Ideas - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*