Boho Nursery Decor Idéer

Boho Nursery Decor Idéer

Den boho-chic stilen är den mest populära för att dekorera hus idag: den är avslappnad, välkomnande och iögonfallande, har många detaljer och fängslande element. Boho-stil finns överallt: badrum, kök, sovrum och om du har barn – är det hög tid att införliva det där också. En boho-plantskola är en vacker och lugnande oas med massor av intressanta detaljer som kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Dessutom handlar boho-stilen om varma neutrala eller ljusa zigenarfärger och mönster, vilket gör den perfekt för ett könsneutralt rum. Behöver du idéer för att implementera denna stil i barnkammaren? Låt oss ta en titt på några idéer!

Färger och texturer

Du kan gå två olika sätt med boho-stilen: varma neutrala färger från vita till naturliga trätoner eller ljus och zigenare, men den senare idén används sällan eftersom ett barnrum ska vara lugnande och lugnande. Du kan också prova ett svartvitt färgschema eller fräscha upp dina neutrala färger med pastellfärger.

Lägg till massor av textur i rummet med fuskpäls, sten, tapeter, tegel, läder och mocka för att göra ditt barns rum svalare. Boho-stilen kräver också användning av mycket trä, rotting och korg. Så hoppa inte över dessa material.

Möbler och inredning

Välj moderna, rustika, vintage eller minimala möbler, vanligtvis av trä och rotting, med neutrala klädsel. Häng upp några eleganta konstverk, macrame, jute och boho-mattor, lägg upp filtar och kuddar i marockansk stil och glöm inte grönskan i potten – det kommer att leva upp i rummet. Lampor kan tillverkas av korg- eller träpärlor som passar utrymmet.

Så många hjärtögon för denna moderna boho-plantskola med ett slag.
Naturligt bohemiskt plantskola |  Idéer för plantskolainredning  100 lager Cakel
25 vackra idéer om könsneutrala plantskolor - Shelterne
25 vackra idéer om könsneutrala plantskolor - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*