Boho-badrum

Boho-badrum

Boho chic-stilen är extremt populär. Du kan se boho-detaljer överallt från kläder till rumsdekorationer. Vill du skapa sådana utrymmen i ditt hem? Jag har några idéer till dig! Dagens sammanfattning ägnas åt boho-badrum. Stjäl gärna idéer för ditt eget utrymme!

Vilka stilar att blanda

Boho chic eller friluftsstil är fantastisk, och du kan blanda det med modernt, marockanskt och till och med mitten av århundradet modernt utrymme genom att bara lägga till några boho-accenter till det. Bestäm om du vill ha ett färgstarkt eller ett mer neutralt rum och dekorera därefter: med svarta och vita mosaikplattor, med ljust mönstrade plattor för en marockansk känsla, täck väggarna med vit betong eller gips för en öken eller helt enkelt boho-känsla.

Möbler och apparater

Gå till ett fristående badkar, bättre ett klo-fotbadkar, för det coola boho-utseendet. Välj trämöbler – fåfängor, skåp, träklädda speglar, badrumscaddies – de kan se vintage eller moderna ut beroende på vilken atmosfär du vill ha. Du kan också försöka lägga till lite textur och intresse med glänsande detaljer som en hamrad metallhandfat, kopparändbord och trädstubbe ottoman för ett djärvare utseende.

Tillbehör och dekor

Inredning och tillbehör gör ett boho-rum riktigt boho-esque. Först och främst behöver du växter och grönska för att dekorera rummet – förvandla det till en trädgård! Det här är en bra idé för att leva upp rummet och göra det till boho. Boho-rum är markerade med levande växter. Jute-, boho-tryckta eller fuskpälsmattor är välkomna för ett boho-badrum. Ställ upp flera flätade korgar för förvaring av handdukar eller tvätt, använd också en trästege för förvaring – den tar inte mycket plats, men ser ganska frisinnig ut. Lägg till lite konstverk och det ska vara folkligt, boho, kreativt. Du kan till och med använda en karta som ett konstverk. Häng upp en kantad gardin och lägg några ljus i ljusstakarna för att koppla av. Om du vill ha en marockansk känsla, lägg till marockanska lyktor och ljusstakar med färgat glas. Njut av din fridfulla oas!

boho badrum hemdesign idéer.  |  Badrum inredning lägenhet, Chic.
42 Boho Badrumsinredning Diy Apartment Therapy - nyamanho
Efter - Det modhemska bohemiska badrumsstilen - enkla tips att höja.
boho badrum design design idéer  Boho badrum, duschrenovering, dusch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*