Blomblad kronblad golvlampa

Blomblad kronblad golvlampa

Naturen inspirerar alltid kreativa människor och biten vi delar idag är en av dem, och den är inspirerad av blommor, för att vara exakt – kronblad.

Valencia-baserade Studio Smallgran har utvecklat en Rolo golvlampa som tack vare sina flexibla ”kronblad” kan producera både direkt och mjukt ljus. Varje kronblad kan modifieras separat – långsträckt eller krökt – och därmed låter lampan sprida sig i varje riktning och skapa flera miljöer i samma rum. Du kan till och med starkt tända en del av rummet och hålla den andra delen mörk om du vill – lampans unika konstruktion möjliggör detta.

Varje kronblad består av en stålremsa som håller den rak eller vriden och ett 3D-tryckt termoplastiskt polyuretanark. Förutom kronbladen finns det en stålbas i vilken hylsan, träparaplyringen och skuggan skruvas fast. Stycket finns i svart och ser väldigt ovanligt ut. Det är en unik kombination av industriell design och en look inspirerad av naturen. Skaffa en till ditt hem och skapa så många upplysta miljöer som du behöver!

Lotus Flower Tulip Lamp, 5 ljus golvlampa, nyanser av kronblad av glas.
Vintage mässingsgolvlampor Glasblommalampa Retro märkt Anthony.
Blomstrande golvlampa Home Depot och blommig golv i aluminium la
Här är en vacker Lotus blomma golvlampa i bra, begagnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*