Blazer armbåge lappar klädesidéer

Blazer armbåge lappar klädesidéer

Blazers är en av de viktigaste kläderna du kan ha i din garderob. Det kan dock finnas många olika typer av kavajer som du kan utforma. De är alla så eleganta och snygga att de är perfekta för både vardagliga och eleganta evenemang. Idag pratar vi om kavajer med armbågsplåster.

Om jag kan välja plagget som jag kan forma lika bra med byxor, jeans, kjol eller klänning, är mitt svar: en blazer. Genom att lägga till fläckar i armbågen får du en modern häftklammer som du kan utforma på många olika sätt.
Om du är intresserad av hur du använder den här klammern, kolla in dessa outfitkombinationer som jag förberedde åt dig idag!

Estetik varje dag

Blazer med armbågsfläckar kamel varje dag
källa
Kamelparaplyet är väldigt sofistikerat och ger lyxigt lyft till alla outfitkombinationer du bär. Det är därför du ska bära den varje dag!
Kombinera din vackra blazer med smala jeans och höga klackar. Stövlarna är perfekta för vardagen, ser väldigt bekväma och avslappnade ut.
Denna outfit är perfekt för jobbet eller bara för att ta en kopp kaffe med dina vänner.

Ränder besatthet

Blazer med randiga armbågsplåster
källa
Som den här tjejen nämnde är hon besatt av kavajer. Det är Moccasins känsla som jag måste säga (räkna mig där också).
Denna vackra sommar randiga blazer passar perfekt till en luftig klänning eller bara med jeans. Vita spetsiga klackar skulle vara ett utmärkt val. Liten shoppingväska av ren mocka med guldspänne kommer definitivt att göra ett uttalande.

Grå look för hösten

Blazer med armbågsfärgad grå look
källa
Även om du skulle ha ljusa och “glada” färger på höstdagarna, visar denna outfit att du kan vara lika glad i lager av den grå kombinationen.
Kombinera din blazer med armbågsplåster över den stickade tröjan, rutig knapp ned och eleganta mörka jeans. Lägg till en fin beige halsduk för mer komfort och värme.
Det här utseendet är perfekt för långa promenader i parken eller som inspiration för dina nya arbetskläder.

Gingham-kavaj med armbågsplåster

Gingham armbåge patch blazer
källa
Jag vet att du förmodligen har sett gingham på en kjol, klänning eller skjorta. Det här mönstret ser dock perfekt ut på kavajer också! Det är ett helt säkert alternativ för en vardaglig outfitkombination.
Denna kavaj med jeans är perfekt att ha på marknaden, för en kopp kaffe eller för en lång promenad med dina vänner.
Välj ett par fina stövlar över knä eller fotled så är du redo!

Brunaktig rutig outfit

Blazer med armbågsplåster i neutrala toner
källa
Om du älskar jordfärger är denna outfit något för dig. Det passar bra med de neutrala bruna och beige tonerna. De är lätta att kombinera, nästan som svart eller vitt.
Den bruna turtlenecken ser väldigt sofistikerad ut medan beige chinos ger dig ett professionellt kontorsutseende. Rutig kavaj med armbågsplåster ser elegant ut och ändå väldigt snygg.

Senapsblå kombination

Blazer med armbågsplåster i jordtoner
källa
Här har vi en jordfärgad outfitkombination igen. Varför inte? De är perfekta under höstdagarna, ser varma ut och viktigast av allt är de lätta att utforma.
Senapsbyxor har en blå tröja. En sådan överraskande kombination som ser vacker ut! Lägg till en kavaj i den ljusbeige nyansen. Du kan bära detta med lägenheter eller stövlar beroende på vädret.

Uttalande väska

Blazer med armbågsfickor
källa
Om du vill att dina kläder ska ha ett meddelande, bär du vanligtvis något med ett tryck, eller hur?
Men du kan också få dina kläder att se intressanta ut med bara detaljer eller tillbehör. Det kan vara ett bälte, en väska eller ett spännande par skor.
Denna tjej valde en grön väska med gulddetaljer för att göra ett uttalande. Resten av kläderna förblir lågmäld.

Grå veckad kjol och kavaj med armbågsplåster

Kavaj med armbågsfläckar damlik
källa
Ladylike look är ett utmärkt sätt att visa upp retrokläder. Den veckade kjolen påminner mig om 70-talet. Min mamma hade en i svart, och som barn försökte jag framför en spegel.
Denna tjej blandar moderna och retro häftklamrar. Hon kombinerade en kavaj med ett delikat rutigt tryck och en grå midi veckad kjol. Denna look är perfekt för eleganta eller formella evenemang.

Tillbaka till grunderna

Blazer med armbågsplåster grunderna
källa
Känner du till de dagar då du bara vill klä dig för att se passande ut? När du inte vill spendera timmar på att välja och prova kläder framför en spegel. Det är så jag föreställer mig dessa kläder. Enkelt och avslappnat.
Vit kavaj med armbågsplåster, delikat rosa topp och smala jeans. Det ser bra ut, eller hur? Med alla avslappnade häftklamrar ser du fortfarande modern och modern ut.

Man inspirerad

Armbåge Patch Blazer Bucket Hat
källa
Den blå randiga knappen med den här maskulina kavajen och de smala jeansen är en perfekt kombination för den dagliga klädseln. Tweed-hinkhatten är en överraskande detalj. Men om du följer trenden vet du förmodligen att dessa hattar är tillbaka i stil!
Använd den här looken för arbete, affärsmöten eller söndagskaffe eller brunch med vänner.

Lager och mönster

Blazer med armbågsskikt
källa
Lager gör dina kläder mer tilltalande och snygga. Här har vi också en blandning av mönster. Var modig och gör det.
Houndstooth-kavajen kombineras med en knäppt blå skjorta och en randig t-shirt. Dessa lager gör det här mer intressant och modernt.

Röd och svart kombination

Blazer med röda armbågsplåster
källa
Röd kavaj med bruna armbågsplåster ser väldigt glamorös och sofistikerad ut. Den är utformad med svarta byxor och knähöga stövlar i samma färg. De gyllene knapparna på blazern gör att den ser väldigt snygg och modern ut.
Du kan bära det här utseendet på jobbet eller något efter fester.

Trevlig blandning

Blanda blazern med armbågsplåster
källa
Blandningsmönster är alltid en utmaning. De kan enkelt se ”utklädda” och många olika tryck kan vara för mycket. Detta är dock inte dräkten.
Den här ser väldigt snygg ut. Blazer har en färgglad randig topp och korta jeans. Blå mockasiner och leopardkoppling gör ett uttalande.

Paljett kjol

Blazer med paljett kjol med armbågsplåster
källa
Vad sägs om några paljetter? Kombinationen av stilrena och glittrande kläder är alltid överraskande men också väldigt modern. Om du gillar paljetter eller glittrande kjolar, blanda dem med en kavaj med armbågsplåster. Oroa dig inte för färger, allt går i denna outfit.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer. Kolla in alla andra stilguider som vi har skapat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*