Blåvita kök

Blåvita kök

Blå och vitt är det mest drömmande och universella färgschemat för att dekorera ditt hem. Det går bokstavligen med vilken stil och tema som helst. Om du frågar mig finns det inget bättre färgschema för ett kök än det här: det kan vara hög kontrast eller mjukt och neutralt, och det går lätt med vilken stil du har. Dessutom är blå färgen 2020 och det kommer säkert att göra ditt utrymme nervöst! Hur man tar fram det här färgschemat ordentligt? Bara ta en titt.

Färgschema

Som med alla andra färgscheman kan du göra den med hög kontrast och superfet, eller mycket neutral och mjuk. Om du älskar djärva och kontrasterande utseende, välj marinblå eller midnattblå för att kombinera med skarpt vitt. Om du vill ha ett mjukt utseende med kustnära känsla, välj ljusare nyanser av blått eller till och med pulverblått och vitt eller krämigt. Ett sådant färgschema kan kryddas och göras djärvare med några andra färger, t.ex. B. grå eller svart för drama, röd för en nautisk känsla, grön för en kustkänsla och naturligtvis ljusa metalliska, främst mässing och guld, för att göra rummet mycket elegant och elegant.

Möbler och tillbehör

Om du har valt mjuka pastellfärgade nyanser av blått kan du vara säker på att vagga hela köket i dessa färger – det kommer inte att skada dig med de nyanser som är för ljusa. Om du till exempel vill skapa en kontrast kan du välja ljusblå underskåp och vita väggskåp eller ett vitt kök med en mörkblå köksö och ett bord. Om du inte är helt säker på det här färgschemat kan du alltid lägga till färg i ditt neutrala kök med olika tillbehör som gardiner, mattor, porslin och till och med några möbler som pallar och stolar. En kökrenovering är en bra idé att hålla dig sysselsatt medan du isolerar dig. Låt dig inspireras!

15 Blue Kitchen Design Ideas - Blue Kitchen Wal
blått och vitt kök |  Vita kökskök, blåvit.
30 bästa vita kök - foton av White Kitchen Design Ide
Bright Blue & White Kitchen - Traditionellt - Kök - DC Metro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*