Blandade klädselmöbler

Mix-and-match-trenden kommer säkert att bli klassiker och kan ses överallt, särskilt i kläder och heminredning. Att blanda färger och utskrifter är en djärv idé att leva upp i alla rum, men få det rätt för att undvika ett smaklöst utseende. En av de coolaste idéerna som för närvarande används är den blandade möbelklädseln: sådana möbler är fantastiska att göra ett uttalande och du kan hitta massor av snygga föremål eller till och med renovera några efter eget tycke. Detta var ursprungligen en modern inredningstrend från mitten av århundradet, men nu är det tillbaka och hjälper till att hindra möbler från att bli tråkiga. Här är några idéer som kan inspirera dig.

Blandade stoppade stolar

Blandad klädsel är ett bra och elegant sätt att göra ett modernt och djärvt uttalande i ditt utrymme – med den färg och det mönster du väljer. Du kan göra det mer lämpligt eller helt annorlunda – i vissa unika färger och tryck som inte används i inredningen. Så det kommer att bli ditt uttalande, sådana alternativ är mycket populära nu. Du kan gunga ett tyg för sätet och ett annat för ryggen, eller till och med prova ett annat tyg för rygg, sits och armstöd för att göra allt djärvt och sticka ut. Om du inte vill köpa, gör några stolar som den här och lägg till en lämplig fotstöd med blandad klädsel. Renovera en vintagestol med supermodern tyg för att få den att se wow!

Övriga möbler med blandad klädsel

Några andra bitar som ser fantastiska ut med blandad klädsel är bänkar och soffor. Tanken här är densamma: täck ryggstödet med en typ av tyg och sätet med en annan, och för armstöd kan du välja samma tyg som sätet eller till och med en tredje typ av tyg. Om du känner dig lat med att göra en sådan bit, leta efter färdiga föremål, till exempel antropologiska soffor. Det finns så vackra föremål under.

Förnya din interiör: 27 stycken möbler för blandade möbler.
Uppliv din interiör: 27 stycken möbelklädselmöbler - DigsDi
The Mustard Ceiling startar om den 4 augusti 2014 |  Klädd.
Uppliv din interiör: 27 stycken möbelklädselmöbler - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*