Blågrå köksdesign

Blågrå köksdesign

Vi fortsätter att inspirera dig med en bra idé om hemrenovering, och dagens sammanfattning ägnas åt blå och grå kök. Varför kök? För när du lagar mat är detta hjärtat i ditt hem. Det är här du samlas, pratar, laga mat, njuta av måltider och mycket mer. Varför blå och grå? Eftersom detta är ett mycket populärt färgschema som älskas av många husägare och designers. Låt oss ta reda på hur man gör det!

Färgschema

Blå och vitt är en mer populär lösning för kök. Så om du väljer blått och grått blir ditt kök mer iögonfallande och ovanligt. Ett sådant färgschema används vanligtvis i mjukare och dämpade nyanser för att skapa ett välkomnande utrymme. Naturligtvis kan du också använda en mörkblå köksö i ett duvgrått rum eller en touch av ljusgrått i ett ljusblått kök – möjligheterna är oändliga! Om du inte är säker på färgerna, lägg inte till mycket: gå till blå tillbehör, textilier och porslin. Detta kommer att berätta om du är redo att göra ytterligare ändringar. Glöm inte att lysa upp din inredning med några metallics. Dessa är vanligtvis guld och mässing, men du kan också välja en. Vit uppdaterar inredningen, färgat trä gör det mer rustikt och du kan också tänka på andra färger att lägga till här.

Möbler och tillbehör

Om du vill ha ett mjukt färgschema, stenneutrala gråtoner och blues – det här kan vara ett tvåfärgat kök, eller blått eller grått, men med accenter, kanske en backsplash och bänkskivor. Om du vill vagga ett djärvt och kontrasterande kök kan du vagga grå skåp och krydda det med en ljusblå bänkskiva, backsplash, köksö och till och med ett kylskåp och spis.

Blågrå köksskåp Slaktblock får utseendet med.
40 blå köksidéer - härliga sätt att använda blå skåp och inredning.
Dessa är våra favoritfärger för köksskåpfärger |  Kök .
Kök Idéer Vit Blå Grå Skåp Medium Storleksinformation - Saltandblu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*