Black Tutu Kjol Outfit Idéer

Black Tutu Kjol Outfit Idéer

Toady, jag ska prata om något som många av er ännu inte har använt som ser snyggt och luftigt ut. Det speciella jag pratar om är den svarta tutukjolen. För det mesta vill du ha det på ett cocktailparty eller prom, men du kan definitivt bära det som en del av din streetoutfit, så länge du sätter ihop det med rätt bitar. För att göra det lättare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart tutukjol för dig och tänkt ut om du kan imitera dem och sedan justera dem för att få dem att se bra ut. Låt oss nu titta på idéerna.

Vit t-shirt med svart tutukjol


källa

Jag brukar vilja starta ett blogginlägg med något som är lättare för dig att hänvisa till, och det är inte annorlunda för just detta blogginlägg. För att se enkelt och djärvt ut samtidigt för en avslappnad till halv-avslappnad fest kan du bära en vit tryckt t-shirt med en silverfärgad kedja och en svart minitututröja. Kombinera dem med svarta spetsiga klackar för att komplettera klädseln elegant.

Röd och vit rutig skjorta med svart miditutukjol

röd och vit rutig skjorta med svart miditutukjol
källa

Vanligtvis kommer en rutig skjorta i form av en svartvit skjorta. Detta är en lite mer unik röd och vit rutig skjorta med knappar. Du kan ta på dig en svart miditutotröja. Kombinera bara dessa bitar med svarta ballerinor för att komplettera outfit på ett feminint och rent sätt.

Rutig svartvit blus med svart tutukjol och guldbälte

svartvit rutig blus med svart tutukjol och guldbälte
källa

Vid första anblicken kan blusen här verka som en svartvit rutig blus, men det är faktiskt en vit och svart prickblus med ett mycket tätt utrymme mellan mönstren. Du kan kombinera denna vackra och speciella blus med ett guldbälte och en svart miditutukjol. Använd svarta och vita öppna klackar för att slutföra utseendet.

Vit tröja-ärm, figur-kramad tröja med hög, låg tutukjol

vit trövelsärmad tröja med hög, djup tutukjol
källa

För ett attraktivt och minimalistiskt svartvitt utseende kan du bära en vit bodycon-tröja med tre fjärdedelar och en svart hög-låg tutu-minikjol. Använd svarta gladiatorklackar för dina skor för att krydda saker. Avsluta med ett svart halsband och en svart läderkoppling för lite mer stil för att komplettera denna outfit.

Svart crop topp med paljetter och miditutukjol

svart paljett crop topp med midi tutu kjol
källa

Om du har lagt ned mycket ansträngningar för att komma i form är denna outfit något för dig. För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en svart kortärmad paljett crop topp med en svart miditutukjol. Använd svarta lädertips för att se ännu mer elegant ut.

Bär den med en vit tryckt t-shirt och en kort svart kavaj

vit tryckt t-shirt och svart kort kavaj
källa

Ett mycket bra och enkelt sätt att se mer avslappnad, snygg och ungdomlig ut är att lägga till en vit tryckt t-shirt till din mix. Till exempel kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart kort kavaj för att skapa det snygga, avslappnade utseendet. Kombinera dem med en svart midikjol i tutu. För att få skorna att se mer attraktiva och ladylike ut, kan du bära ett par svarta remmar sandaler med öppna tår.

Svart midikjol med tutu och randig t-shirt och läderjacka

svart midiklänning i tutu med randig t-shirt och läderjacka
källa

Du kan definitivt ha en svart tutukjol på kontoret så länge du parar ihop den med rätt bitar. Denna speciella outfit är en fantastisk demonstration av hur man bygger en casual casual outfit runt tutukjolen. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart skinnjacka. Kombinera dessa bitar med en svart miditutukjol. Bär svarta och silver öppna tå paljetter för att slutföra denna fantastiska outfit.

Ljusrosa spetsblus med svart midikjol i tutu

Ljusrosa spetsblus med svart tutu-midiklänning
källa

För att se mer ladylike ut, är några spetselement eller ett rosa element några bra alternativ, och den här outfit gör båda knep samtidigt. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusrosa spets långärmad blus med en svart miditutukjol. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för ett ännu mer damliknande utseende.

Grå passformig topp med svart golvlång tutukjol

grå figur-kramas topp med svart golvlång tutuklänning
källa

För att se mysig och vacker ut samtidigt kan du bära en relativt avslappnad topp med en svart tutukjol. Du kan till exempel ha på dig en grå långärmad topp med en svart maxi-tutukjol för att se tunn och attraktiv ut. Du kan bära ett par svarta klackar med öppen tå under maxikjolen för att se ännu större ut.

Svart figur-kramad tröja med maxi-tutukjol

svart figur-kramad tröja med maxi-tutuklänning
källa

Vanligtvis ser en helt svart outfit mörk och lite seriös ut. Detta kommer dock inte vara fallet om kläderna innehåller en svart tutukjol. Du kan till exempel ha på dig en svart bodycon-tröja med en svart maxirutukjol för att se elegant och vacker ut. Koppla ihop dem med rosa klackar för att ge utseendet en feminin touch.

Vit tryckt t-shirt med svart två lager kjol

vit tryckt t-shirt med svart två lager klänning
källa

För dig som letar efter en avslappnad och luftig street outfit är den här speciellt för dig. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit tryckt t-shirt med en svart tvåskikts midikjol, med det inre lagret en svart bomullsminibock och det yttre lagret en tutukjol. Använd vita sneakers för att se mer uppfriskande och ungdomlig ut.

Svart långärmad topp med båthalsring och mini-tutukjol

svart långärmad topp med båthalsring och mini-tutuklänning
källa

För att se skarp och reserverad sexig ut, låt oss prova denna svarta och röda outfit. Använd en svart båthalströja och en svart minirutukjol. Koppla ihop dem med ett par spetsiga klackar med en röd rosett för att göra denna outfit till en riktigt iögonfallande outfit.

Blå chambray-skjorta med svart maxi-tutukjol

blå chambray-skjorta med svart maxi-tutuklänning
källa

För att forma detta snygga och luftiga utseende kan du bära en svart t-shirt med en blå chambray-skjorta för toppen. Bär den med en svart maxi-tutukjol och svarta läderstövlar för ett snyggt och snyggt sätt att göra din outfit komplett.

Här är de svarta tutukjoldräktidéerna som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett luftigt och uppfriskande sätt. Prova dessa outfitidéer och se om de kan hjälpa dig att fortsätta växa ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*